Tervetuloa!

Ihanaa kun tulit tänne Villa Valkoon! Kirjoittelen  lifestylejuttuja sisustuksesta, perhe-elämästä ja kaikesta mikä minua innostaa.  Olen innokas valokuvaaja ja nautin kauniista asioista. Blogissa näkyy myös vilkas perhe-elämäni, jota vauhdittavat kaksospojat ja teini-ikäinen tytär sekä kääpiövillakoira Bea.

Tervetuloa seurailemaan! 

Haluatko tehdä blogiyhteistyötä?


Teen mielelläni blogiyhteistyötä monenlaisten yritysten ja tuotteiden kanssa. Bloggaaminen on harrastukseni, mutta päivätyöni liittyy markkinointiin. Uskonkin, että minulla on siksi hyvä näkemys yritysten tarpeista ja blogiyhteistyön hyödyistä. Hyvin tehty blogiyhteistyö vahvistaa brändiä ja lisää sen uskottavuutta. Lisäksi blogiyhteistyössä tuotettu materiaali jää pitkäksi aikaa nettiin ja se toimii  hyvänä tiedonlähteenä sitä etsiville. 

Blogissani esiintyvät mainokset ovat merkitty "blogiyhteistyö" tms. -tunnisteella. Kaikki tuotteet ja palvelut ovat sellaisia, joita voin vilpittömästi suositella.

Aiemmin tekemiäni yhteistyöprojekteja voit käydä katsomassa täältä.

Jos olet kiinnostunut artikkeliyhteistyöstä, blogiyhteistyöstä tai haluat mainostaa blogini sivupalkissa, ota yhteyttä villavalko@gmail.com

Business enquiries: villavalko@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

-Kati