Hei ihanat! Olen täällä ihan kesätunnelmissa! Ulkona paistaa aurinko ja ruohokin alkaa enteellisesti vihertää. Vuoden paras aika on ihan kohta täällä! Itse en pääse tästä ihanuudesta pitkään nauttimaan, sillä lennän tänään Bangkokiin työmatkalle ja sinne on luvattu kosteaa ja lämmintä säätä. Ehkä joku auringon pilkahduskin. En ole oikein tosi kuuman ja kostean ilman fani, mutta toivotaan ettei nyt ihan mahdottoman lämmintä ole. Varmaan on joku tottumuskysymys, mutta tuntuu, että olen ainoa, joka hikoilee tuollaisissa lämpötiloissa aivan mahdottomasti, kun paikalliset näyttävät selviytyvän minua huomattavasti vähähikisemmin.  Miunulla vetää tukka kiharalle ja hiki virtaa ohimoilla. Joka tapauksessa, vaikka tämä onkin työmatka, johon liittyy  paljon messuilla, onneksi ilmastoiduissa tiloissa, päivystämistä, on kiva päästä näkemään Thaimaata, sillä tämä on minulle sinne ensimmäinen vierailu.


Niin no nyt jätän höpinät sikseen ja kerron teille meidän uudesta olohuoneen valaisimesta, josta postauksen otsikko antoikin jo pienen vinkin. Eli olohuoneen pöydän päälle on ilmestynyt Tom Dixonin Beat Light Fat -valaisin. Tämä on hurjan pitkäaikainen haave ja todellakin hyvin harkittu ostopäätös! Haaveen toteutumista edisti myös valaisimesta tarjolla ollut hyvä alennus Finnish Design Shopissa. Tuli vähän sellainen nyt tai ei koskaan -fiilis!

Aiemmin kerroin teille tuosta uudesta mustasta jalkalampusta, jonka kaveriksi tuli nyt sitten tämän musta Beat Light Fat. Minusta ne ovat oiva pari. Tarpeeksi erilaiset, jotta systeemi ei ole liian harkitun näköinen, mutta kuitenkin jotenkin toisiaan täydentävät. Nyt ovat vihdoin meidän olohuoneen lamppuasiat järjestyksessä pitkäksi aikaa!


Ja muistatteko, kun aiemmin manasin, että lamput ovat minulle vähän sellainen hankala pala, kun jotenkin tuntuu, että niihin pitää aina niin pitkän kaavan mukaan tottua, ennen kuin alan tykkäämään. Nyt ei kyllä tarvinnut odotella, sillä Beat Light Fat sopii niin upeasti tuohon olohuoneen kattoon, että tykkäsin heti. Oikeastaan tuntuu hassusti vähän siltä, että se olisi ollut siinä aina.

Kivaa oli myös se, että mies piti tästä valaisimesta enemmän kuin edellisestä. Hänen mielestään se oli vain outo häkkyrä. Ehkä vähän liian trendikäs hänen makuunsa. Beat Light Fatistä tulee sellainen tosi lämmin kohdevalo. Se ei ole mikään yleisvalo, vaan tosiaan tuo tunnelmallisen kohdevalaistuksen olohuoneen pöydän päälle. Lisäksi edelliseen verrattuna siinä on sellainen etu, jota miesväki arvosti erityisesti, ettei siitä tule heijastusta televisioon, joka kuulemma ärsytti siinä vanhassa valaisimessa tosi paljon. Minulle riittää, että valaisin on kaunis katsoa ja että se sopii meidän olohuoneeseen ja ne kriteerit tämä valaisin täyttää erinomaisesti.Hei mutta mikä on teidän suuri sisustushaaveenne ja mitä tykkäätte tästä minun lamppuhankinnastani?

Lämmintä ja aurinkoista sunnuntaipäivää!

Love, Kati