Hei vaan ihanat ja ihanaa maanatai-iltaa! Ai mikä auringonpaiste meitä taas hellii! Ihan ihmeellistä, miten ilmat ovat suosineet meitä jo pitkään. Harvinaista. Kauniin ilman innoittamana ostin kotiin lempikukkiani, eli pioneita. Eniten pidän kerrotuista pioneista, mutta nämä kuvassa näkyvät käyvät kyllä myös ihan hyvin. Ne aukesivat nopeasti kun laitoin vaasiin tosi lämmintä vettä. Minulla on joskus käynyt niin, että pionit eivät sitten vaasissa jostain syystä aukeakaan.


Kauniista kukista tuli mieleen, että katsoitteko lauantaina prinssi Harryn ja Meghan Marklen häitä? Olivatpa ihanat häät ja ihana morsian ja sulho! Toivotaan heille paljon rakkauta ja onnea! Minä seuraan mielelläni kuninkaallisia ja Englannissa vietetyt vuodet ovat vain vahvistaneet kiinnostustani heitä kohtaan. Tykkään myös kaikenlaisista englantilaisista pukudraamoista, joissa kuvataan englantilaisen aristokratian elämää. Parhaasta päästä on Netflixin The Crown. Se kertoo kuningatar Elisabethin elämästä ja on ihan hirveän hyvin tehty. Suosittelen! Tällä hetkellä seuraan YLE:ltä Victoria-sarjaa, joka kertoo kuningatar Victorian elämästä. Se on ihan hyvä, mutta kyllä The Crown on näistä paras.


Sisustushommissa ei ole nyt tapahtunut vähään aikaan muuta kuin olohuoneen uudet valaisinratkaisut, joista postasin jo aiemmin ja joihin olen kyllä ihan hirveän tyytyväinen. Pihamökkiprojekti on vieläkin vähän kesken, mutta edistystä on onneksi tapahtunut. Haluaisin ostaa sinne sellaisen ulkosohvan, mutta kun kävin niitä katsomassa, meinasin pyllylleni lentää, kun tajusin, mitä niistä pyydetään! Ja itse asiassa mikä vielä ärsytti eniten, oli että kalusteet olivat muka -40%, mutta hinnat olivat silti aivan järjettömät! Sitten loppukesästä samat kalusteet myydään -70%, joka taitaa olla sitten se ihan oikea käypä hinta. Tulee jotenkin niin huijattu olo ja ostohalut menivät aivan totaalisesti. Lisäksi sohvaryhmät piti usein ostaa seteissä, eli pakettiin oli ostettava sohva, nojatuoli ja ehkä pöytä. Minä tarvitsisin vain ja ainoastaan sohvan, mutta se saa nyt hetken odotella, sillä haluan nähdä mihin hinnat loppukesästä putoavat. Varmaan ihan merkittävästi tulevat alas, sille siis varmaan normaalille tasolle. Mitä ajatuksia teillä on kesätuotteiden hinnoitteluun ja jatkuviin isoihin alennuksiin liittyen?Blogi päivittyy tätänykyä vähän hitaanpuoleisesti ja näin jatkuu vielä ainakin jonkin aikaa. Kouluhommat työllistää ihan hirveästi ja kevätkiirettä puskee muutenkin joka tuutista. Mutta silti toivon, että pysytte mukana hitaasta tahdista huolimatta. Olen myös lukenut ja kuunnellut monia hyviä kirjoja viimeaikoina ja niistä voisin teillekin kirjoitella vinkkejä lähiaikoina. Jos vaikka joku teistä on vielä lomalukemista vailla.

Iloa ja aurinkoa sinulle!

Kati