Ihanaa perjantai-iltaa teille kaikille kivoille! Täällä istun Bea-karvaturrin kanssa ihan kaksistaan. Lasissa on siideriä ja uunista tuli juuri mokkapalapohja. Kuorrute pitää vielä tehdä. Rankka työ vaatii rankat huvit, sanotaan. Minun tapauksessani ne ovat siis lasi siideriä, mokkapalojen leipomista ja blogikirjoittamista. Ei hirveän raskasta, mutta minulle rentouttavaa ja mukavaa.

Muutama viikko sitten olohuoneessamme tapahtui pieni sisustusmuutos, kun sinne tuli uusi jalkalamppu. Joo, ja moni teistä muistaakin, että eipä siitä niin kauan ole, kun samassa kohdassa nökötti IKEAn Barometer valaisin. Sekin melko uusi. Kuvat siitä löytyvät esim. täältä.


Tämä lamppu tuli meille vähän kuin sattumalta. Tosiaan tarvetta ei oikeastaan ollut, mutta olin saanut vanhoilta ihanilta työkavereilta lahjakortin (kiitos!), tämä lamppu näytti niin kivalta ja lahjakortin summakin sopi siihen niin erinomaisesti, että päätin tilata sen itselleni. Lisäksi olohuoneeseen on tulossa piakkoin myös uusi kattovalaisin, jonka oletan sopivan tämän mustan lampun kanssa erinomaisesti. Kattolamppu on ollut pitkään ostoslistalla, mutta nyt vihdoin se vaihtuu! Vanha valaisin pääsi meillä yläkertaan, jonne se sopii erinomaisesti. Eli ei se nyt ihan hukkaan mennyt.

Tämä musta lamppu on SANS by Martinsen -merkkinen ja malli on nimeltään Burton. Olen pitkään ihaillut tämäntyyppisiä valaisimia ja kaunishan tuo kieltämättä on. Lisäksi se on persoonallinen, joka on minusta kiva lisäplussa.


Olen muuten huomannut, että erityisesti lamppujen kohdalla minulle käy usein niin, etten osaakaan heti tykätä niistä, mutta ajan kanssa miellyn ja totun niihin ja sitten vasta alan oikeasti tykkäämään. Nyt olen ehtinyt siis jo tottua ja tykästyä tähän uuteen valaisimeen ja se on toistaiseksi saanut luvan jäädä meille.

Mitä sanoo tämä tiukka sisustusraati, onko uusi lamppu hitti vai huti?  Kumpi on oma suosikkisi? Tämä vai aiempi IKEAn Barometer?

Iloa ja valoa viikonloppuun!

Kati