Hei vaan ja ihanaa pääsiäissuunnuntaita! Jo monena päivänä on ollut blogi mielessä, mutta sitten on muka ollut aina jotain tekemistä. Eilen tein sellaista, jota en muista vuosikausiin tehneeni, nimittäin vaihdoin huonekasveihin mullat. Palmuvehkan juuripaakku oli kasvanut sellaiseksi möykyksi, etten tahtonut saada sitä millään ruukusta ulos! Ja niinhän siinä sitten kävikin, että palmuvehkalle ja sen mahtavalle juuripaakulle ei meiltä löytynyt tarpeeksi isoa ruukkua, joten laitoin sen nyt väliaikaisratkaisuna muoviruukkuun, jonka päälle sellaisen paperipussin. Ei auta muu kuin lähteä ruukkuostoksille!


Pääsiäistä on meillä juhlittu vähän hajanaisesti, jos se nyt on oikea tapa kutsua sellaista tilannetta, jossa perheenjäsenet ovat vaihtelevasti kotona. Miehen kanssa olimme pitkäperjantai-illan ja yön Haikon kartanossa ihan kaksin. Kävimme kylpemässä, söimme hyvin ja nautimme ihanasta kartanohotellista. Välillä on niin vaikea lähteä kotoa mihinkään ja helposti tuollainen minilomakin tuntuu vaan sellaiselta ylimääräiseltä, mutta täytyy sanoa, että se oli aivan ihana miniloma ja tuli kyllä vähän tarpeeseenkin. Olin nimittäin niin hirveän väsynyt torstaina, vaikka lähdin töistä jo aikaisin, että olin valmis nukkumaan neljä päivää. Onneksi miniloma antoi virtaa ja eilinen päivä meni kotihommia tehden. Sillä tavalla verkkaisella tahdilla.


Meillä on täällä niin kovin hiljaista, kun pojat menivät toisen kummien luokse pariksi yöksi ja talo on tosi hiljainen. Bean kanssa tässä yhdessä pohditaan, että koska se lauma on taas täysilukuinen. Ei meinaa tällaiseen hiljaisuuteen millään tottua. Tänään asia korjaantuu, kun käymme hakemassa pojat kotiin. Siillä samalla reissulla piipahdamme isovanhempien luona pääsiäisherkkuja syömässä ja maanantaina pidetäänkin sitten lumisadetta ja tehdään varmaan luumitöitä. Toivottavasti viimeisen kerran tänä keväänä.Pakko muuten ohimennen mainostaa, että nuo ihanat betonimunat ovat lahja ystävältäni Mansikkatilan mailla -blogin Tainalta. Minä en osaa moisia hienouksia tehdä, mutta onneksi on käteviä ystäviä. Ja betonimunat pääsevät meillä esille vuodesta toiseen, joten se on ihana pitkäaikainen lahja. Kiitos Taina!


Virvonvarvon vitsassa oli niin kivasti kirjoitettu pääsiäistoivotuslappunen, että sen myötä on teillekin mukava toivottaa ihanaa pääsiäistä! Olkoon se täynnä kevään toivoa, paljon suklaamunia ja ihanaa rentoa oloa ja eloa.

Love, Kati