Tykkään kovasti, kun muut postailevat kivoja kuulumispostauksia. Itse teen niitä aika harvoin, mutta kun teen, ne ovat todella suosittuja. Pitkään olen halunnut tehdä tämän haasteen ja voi olla, että joku minut tähän on joskus haastanutkin, muttei ole tullut tähän mennessä tehtyä. Tässä siis tulee:

1. Kolme hyvää asiaa päivässäni:
- Kiireetön päivä kotona perheen kanssa
- Ulkona on keväinen tunnelma ja aurinko paistaa, ainakin välillä
- Ehdin lukemaan ja bloggaamaan. Nykyään aika on niin kortilla, että se on luksusta.

2. Kolme hyvää asiaa minussa:
- Olen positiivinen luonne. Näin viime viikonloppuna pitkästä aikaa vanhan työkaverin, joka kiitti minua jälkikäteen, että hänelle tuli hyvä mieli tavattuaan minut, koska olen niin iloinen ja positiivinen. Kai minä sitten olen. Vaikka toki eihän kukaan aina ole iloinen ja positiivinen, mutta useammin ehkä olen, kuin en ole.
- Olen aina valmis kokeilemaan uusia juttuja ja kehittämään uutta.
- Olen hyvä kehumaan muita.3. Kome hyvää asiaa elämässäni:
- Minulla on ihana perhe. Aviomies, jonka kanssa elämä sujuu ja on riittävän helppoa. Lapset ovat jo teinejä, mutta minusta se on ihanaa. Heidän kanssaan keskustelut ovat mukavia ja mielenkiintoisia. Välillä joutuu toteamaan, että isot lapset, isot murheet, mutta nekään eivät vielä tähän mennessä ole olleet liian isoja.
- Minulla on haastava työ, josta nautin ja jossa saan oppia uutta ihan joka päivä.
- Minä olen terve ja voin siksi nauttia elämästäni ihan täysillä.

4. Kolme hyvää asiaa tänä vuonna:
- Ihanat matkat perheen kanssa. Talvella kävimme perinteisesti Åressa ja kesällä suuntaamme vanhaan kotikaupunkiini Lontooseen.
- Uuden työn myötä saan oppia joka päivä uutta maailmasta ja erilaisista kulttuureista. Vaikka se on haastavaa, nautin siitä rikkaudesta, mitä monikulttuurinen työyhteisö tuo tullessaan.
- Kohta pääsemme oikeasti testaamaan kesähuonetta, jota viime kesänä aloimme pihallemme rakentamaan. Se valmistuu piakkoin ja sen jälkeen pääsemme nauttimaan siellä viikonloppuaamiaiset ja grillissä tiristetyt makkarat.5. Kolme hyvää asiaa blogissani:
- Täällä käy ihania ihmisiä lukemassa ja kommentoimassa minun höpinöitäni.
- Välillä koen onnistuvani kuvien kanssa.
- Olen tavannut blogin kautta monia mukavia ihmisiä ja osaa heistä voin kutsua myös ystäviksi, ei vai blogiystäviksi.

6. Kolme bloggaajaa, joiden toivoisin tekevän tämän haasteen:
- Mansikkatilan mailla / Taina
- Kotonasi / Annukka
- Talossa Nro 23 /Satu

Mukavaa sunnuntaipäivää sinulle!

Kati