Hei vaan ja ihanaa vappuaattoa!  Päättelen täällä juuri etäpäivää ja alan pikkuhiljaa siirtymään vapun viettoon. Suunnitelmissa on viettää aattoiltaa Linnanmäellä huvitellen. Nuoriso ei vielä tiedä sitä, joten kiva nähdä innostus heidän kasvoillaan, kun kerromme asiasta. Sitä ennen katan pöytään vähän vappuherkkuja.


Kevään juhla tuli taas vähän varkain, kuten joka vuosi. Siksi en ollut suunnitellut mitään suurempia juhlallisuuksia. Tämä kevät on ollut aika kiireinen, vähän rankkakin. Siksi on kivaa, että perheen kesken saamme nauttia pari vapaapäivää ihan ilman sen suurempaa velvollisuutta järjestää mitään juhlia tai tarjoiluja. Tytär täyttää ihan kohta 16. Hän ei enää halua järjestää sukulaissynttäreitä, joten ehkä pidämme sitten vaan sellaiset kesäjuhlat, vaikka juhlistamaan kesähuoneen valmistumista. Sillä saralla tosin ei ole paljoa tapahtunut viime viikkoina. Toivotaan nyt ettei mene taas koko kesä odotellessa. 


Kaupassa oli orvokkeja. En ole vielä laittanut mitään kesäkukkia, kun on ollut niin kylmä. Vähän kyllä orvokit houkuttivat. Ne kestävät kylmää, joten voisihan niitä jo laittaa esille. Etupihan ruukuissa on vielä vanhat syksyllä laitetut kanervat. Ehkä voisin ne lähipäivinä korvata orvokeilla. 

Nämä kuvat ovat muuten meikäläisen arkistoista. Osa on ehkä ollut jo blogissakin. Täällä vielä pähkin, että laittaako ilmapalloja ja serpentiiniä vai ei, siinäpä taas pulma. 

Mitä vappusuunnitelmia teillä on? 

Nyt haluan toivottaa teille oikein mukavaa vappua ja kevään juhlaa! Poks Poks!

Kati