Hei taas teille kaikille kivoille! Täällä on ollut tilannetta jos toistakin ja siksi blogiin pääsy on viivästynyt. Ihanana asiana Instan ja Facebookin kautta seuraavat huomasitte varmasti, että vietimme viime viikon lumisissa Åren maisemissa. Viikon breikki arjesta tuntui hyvältä ja oli taas niin kiva viettää kunnolla aikaa perheen ja erityisesti meidän teinien kanssa. Arjessa kun kaikilla tuntuu olevan niin paljon menoa. Jopa niin paljon, että kämppä alkoi pahasti muistuttamaan sikolättiä. Valkoisen lumen voimistama kevätaurinko paljasti kauheat pölykerrokset ja likatahrat ja siksi tämä päivä on vietetty siivoamisen merkeissä.

Oikein hävettää tunnustaa, että lattiat oli pesty viimeksi kesällä ennen tyttären rippijuhlia. Oli siis korkea aika ottaa itseä niskasta kiinni ja siivota kunnolla. Niinpä annoimme matoille kunnon lumipesut, pesimme lattiat ja muutenkin järjestelimme tavaroita. Oli nimittäin käynyt myös niin että nurkkiin oli kertynyt kaikenlaisia epämääräisiä kasoja ja nyssäköitä, jotka on nyt siivottu pois. Kyllä siivous on paras sisustusvinkki! Ihan sama miten paljon kauniita esineitä kotiin kiikuttaa, sillä niillä ei pysty likaista kotia kaunistamaan.


Eilen meillä oli sellainen draama, että meidän pikkuinen Bea-koira joutui päiväksi tiputukseen voimakkaan ripulin ja oksentamisen vuoksi. Se on kovin herkkävatsainen, joten en ihan heti lähde sitä joka kerta lääkäriin kiikuttamaan, mutta nyt muutaman päivän jatkunut levottomuus sekä ripulointi vain paheni. Eläinlääkäri epäili, että sillä oli jonkilainen suolistotulehdus, johon sitten ensihoitona annetaan suoneen nestettä ja kotihoitona vielä antibioottikuuri sekä vatsansuojalääke. Tuntui niin pahalta ajatella että meidän pieni arka Bea joutui olemaan vieraiden kanssa tiputuksessa, mutta eläinlääkäri kertoi, että se oli ollut tosi reipas koko päivän ja heiluttanut reippaasti häntää kunhan sai vähän nestettä kehoonsa.  No nyt on pikkukoira kotona ja voi jo paremmin, vaikka tuntuukin vielä vähän väsähtäneeltä.


Muuten viikonloppu tuntuu erittäin ihanalta ja nautin siitä, että meillä on täällä etelässäkin kerrankin ihana kunnon talvi. Juuri tulimme Bean kanssa lenkiltä ja luminen maisema ja valo virkistivät mieltä ja kehoa juuri oikealla tavalla.

Kertokaahan mitä teille kuuluu?

Oikein ihanaa lauantai-iltaa!

Kati