Ihanaa lauantaipäivää!  Hiihtolenkin jälkeen maistui kahvi ja mustikkapiirakka. Vaikka sukset eivät pitäneet yhtään, nautin aurinkoisesta päivästä ja miehen seurasta. Jälkikäteen olo on ihanan raukea. Hiihtäminen on kyllä ihanaa, mutta joka vuosi täällä meilläpäin ei pääse siitä nauttimaan. Tänä vuonna onneksi hiihtäminen on onnistunut.Joka päivä pohdin kevään ihanuutta. Sitä, miten lisääntyvä valo tuntuu ihan luissa ja ytimissä asti. Se saa askeleen keveäksi ja pään pohtimaan vihreämpiä aikoja. Meidän pihan mökkiprojekti, josta voit lukea lisää täältä, jäi vähän vaiheeseen, joten huikkasinkin aamulla miehelle, että pian pitää kääriä hihat  ja tehdä hommat loppuun, niin päästään nauttimaan viikonlopun aamiaiset kesähuoneessa. Eipä siihen kauan mene. Lisäksi minua tietenkin kutkuttaa pihamökin sisustusasiat. Olisipa kiva tehdä siitä sellainen kiva rentoutumispaikka, jossa voi nauttia grilliherkuista tai ottaa vaikka torkut.


Kuvassa olevassa Riviera Maisonin lusikassa lukee "My Coffee And I Are Having A Moment." Tämä kahvihetki olikin juuri sellainen. Ihan omassa rauhassa nautiskelin kahvista ja työpaikan ravintolasta eilen ostamastani marjapiirakasta. Nämä ovat niitä parhaita viikonloppuhetkiä.

Nyt ehdin vielä katsoa viimelauantaisen jakson Midsomerin murhia, ennen kuin lähdemme katsomaan tyttären tanssiesitystä.

Ihanaa lauantaipäivää sinulle!

Love, Kati