Hei taas ja mukavaa lauantai-iltaa!  Tänään on ollut ihana päivä. Vietimme sen tyttären kanssa Helsingissä Kiasmassa ja ostoksilla. Oli niin kiva viettää hänen kanssaan mukavaa päivää ja nauttia Helsingin humusta.

Kyllä onnellisuus asuu pienissä yhteisissä hetkissä rakkaiden ihmisten kanssa! Minä ostin jokin aika sitten itselleni rannekorun, jossa lukee HAPPY. En silloin ostohetkellä sitä tajunnut, mutta taisin ostaa sen vähän siksi, että siinä hetkessä minun piti muistuttaa itseäni onnellisuudesta. Että muistaisin, että olen onnellinen ja että osaan olla onnellinen. Siinä hetkessä olin hukannut onnellisuuden joidenkin negatiivisten asioiden keskelle, suorituspaineisiin ja saavuttamattomiin tavoitteisiin.  Olin unohtanut, että pohjimmiltani olen kuitenkin onnellinen.Kiireen ja arjen keskellä negativiiset asiat, epäonnistumiset tai väsymys helposti hukuttavat onnen hippuset alleen. Sitä ei enää muistakaan, että kaikki onkin ihan hyvin ja että onnellisuus on läsnä, kunhan sen vaan muistaa kaivaa esille ja muistaa hetkeksi pysähtyä ja vaan olla.

Suoritusyhteistkunta vaatii meiltä jatkuvasti pärjäämistä, tavoitteita ja loputtomia to-do-listoja. Olisi ehkä hyvä välillä pysähtyä saavuttamisen sijaan pohtimaan, että mitä haluamme tuntea ja mitkä asiat tekevät meidät onnellisiksi. Tehdä to-be-lista to-do-listän sijaan.


Usein unohdamme, ettei onnellisuus ole tekemistä tai saavutuksia. Onnellisuus on olemista. Hetkessä elämistä ja sen ihanuudesta nauttimista. Tänään nautin tyttären seurasta, kiireettömästi, ilman päämäärää tai tavoitetta. Vain yhdessä ollen. Ja siinä hetkessä olin onnellinen.

Täällä kotona perinteinen pitkä tulppaanikausi on taas avattu. Tulppaanit ja Aaltovaasi ovat niin ihana pari!

Onnellista viikonlopun jatkoa sinulle!

Kati