Hei vaan ja oikein mukavaa jouluaatonaaton iltaa. Vihdoin se on täällä. Joulu nimittäin. Jännä miten se oikea joulutunnelma saapuu aina vasta ihan viime metreillä. Minulle sen tuovat viimeiset jouluiset sisustuselementit; kuusi, kynttilät, paistuvan kinkun tuoksu ja odottava tunnelma, jolloin kaikki on valmista suureen juhlaan. Tunnelma on tuttu ja lämpöinen. Sellainen kuin se on joka joulu.


Minulle mieleinen joulusisustus on runsas ja täynnä ihania yksityiskohtia. Paljon kynttilöitä ja kauniita valoja. Joulukoti tuntuu ihan erilaiselta kuin tämä sama koti milloinkaan muulloin vuoden aikana. Se on kutsuvampi ja lämpimämpi kuin koskaan. Se tuntuu tutulta halaukselta ja kauniilta kiitokselta.


Joulukoti oikein kutsuu käpertymään ja viettämään aikaa elokuvien, kirjojen ja lautapelien parissa. Vuodesta toiseen samojen jouluisten koristeiden ja kynttiläkippojen esiin ottaminen tuntuu hyvältä ja muistuttaa siitä tunnelmasta, joka meidän kotiin tulee ihan jokainen joulu. Yhdessäolon ja rentouden tunnlema.


Näiden kuvien ja tunnelmien myötä haluan toivottaa teille oikein lämmintä ja rauhallista joulua. Tuokoon se teille ihania hetkiä ja lämmintä mieltä. Kiitos että käyt lukemassa juttujani. Pidän pienen joulutauon bloggaamisesta, mutta Instan puolelle päivittelen kuvia myös joulun ja uudenvuoden ajan. Instasta löydät minut nimellä @villavalko Tervetuloa seuraamaan!

Hyvää joulua!

toivottaa Villa Valkon Kati