Kuten edellisessä postauksessa kerroin, kävin sisustussiskoni kanssa viikko sitten hakemassa joulutunnelmaa Loviisan Wanhat Talot -tapahtumasta. Ja tosiaan kotiin lähtiessä tunsin, että joulumieli oli kuin olikin hiipinyt mieleeni. Lupasin teille, että postailen tänne blogin puolellekin sieltä kuvia. Onneksi ehdin ottamaan muutaman kuvan ennen kuin tuli hämärää, sillä montaa onnistunutta en hämärän tulon jälkeen enää ollut saanut. Tässä siis joulukoti-inspiraatiota!


Noita Loviisan koteja katsellessa ihailin monien kotien vähää tavaramäärää ja toisaalta niitä koteja, jossa tavaraa oli runsaammin, mutta jotenkin niissä oli kuitenkin sellainen ihana hallittu kaaos. Miten ne omat nurkat tuntuvatkin aina vaan olevan liian täynnä kaikkea tavaraa?

Tämä viikonloppu on kulunut tyttären tanssinäytösten parissa. Ihania esityksiä ja taitavia nuoria!  Nyt olisi sitten viikko töitä ja sitten koittaa joulu. Vihdoinkin. Odotan eniten kiireettömiä päiviä, kirjojen lukemista, elokuvien katsomista ja perheen kanssa yhdessäoloa. Ja tietenkin unohtamatta ihania jouluruokia ja makeita herkkuja. Meillä on muuten jo kuusi sisällä. Kohta laitamme siihen valot ja koristeet. Joka joulu yhtä ihana hetki.

Ihanaa viikkoa sinulle ja tunnelmallista joulun odotusta!

Kati