Istagramissa on uusi toiminto, jolla voi seurata erilaisia häshtägejä. Itse aloin seuraamaan häshtägiä #MidweekMotivation. Tämä postaus on mielestäni vähän tuohon kategoriaan kuuluva juttu, sillä haluan kertoa teille inspiroivasta äänikirjasta.

BookBeat -yhteistyön puitteissa kuuntelin viihdyttävän  How to Be Parisian - wherever you are (Kuinka olla kuin pariisitar missä tahansa oletkin) -kirjan. Se oli niin innostava, että kuuntelin sen ennätysajassa. Koska mainitsin jo muutamille ystävillenikin kirjan ihania vinkkejä pariisilaisen tyylikkääseen elämään, halusin kerätä niitä myös teille tänne blogiin.Pukeutumisessa pariisittaret ovat aina ihanan tyylikkäitä kuitenkin rennolla "en-yhtään-yrittänyt-mutta-olen-silti-tyylikäs" -otteella. Ihana neuvo rentoon ja itsevarmaan pukeutumiseen oli Yves Saint Laurentin -tyyliin; "käytä mustaa sinisen kanssa ja pinkkiä punaisen kanssa." 

Pariisittaren tukka on villi ja vapaa. Se saa olla tuulen tuiverruksen sekoittama, mutta silti ihanan tyylikäs ja persoonallinen. Muutenkin tyyliin, pukeutumiseen ja meikkaamiseen pariisittaret suhtautuvat vahvalla less is more -ajattelulla. Ei liikaa koruja tai meikkejä vaan helppoa tyyliä. Ulkonäköön pitää panostaa vähintään sen verran, että olet aina pantavan näköinen, myös leipomon
jonossa sunnuntaiaamuna tai kun haet lapsia koulusta.
Jos haluat olla emäntänä kuin pariisitar, näytä siltä, kuin huippuhienot ruoat illallista varten valmistuvat kuin taikaiskusta. Tähän pätee sama sääntö kuin pukeutumiseen, ruoka on yrittämättä hyvää. Pääasia on, että viini maistuu ja vieraat viihtyvät. Ja siinä missä me suomalaiset helposti jaamme hyväksi havaitut reseptit ystävillemme, pariisitar ei koskaan tee niin. Kirjasta tosin löytyy myös monia pariisittarien hyviksi havaitsemia reseptejä.

Tämä oli todella inspiroiva kirja. Valitettavasti se on saatavilla BookBeatissä vain englanniksi, mutta kieli on helppoa ja sujuvaa, joten kuuntelu on ihan kepeää ja viihdyttävää, suosittelen!

Nyt voit kokeilla BookBeatiä ilmaiseksi kuukauden ajan osoitteessa www.bookbeat.fi/blogitiimi.

Kivaa viikon jatkoa!

Kati