Hei mutta olisiko jo aika alkaa vähän fiilistelemään joulua? Minä olen vähän niin kuin niitä myöhäisiä aloittajia, niin kotona kuin täällä blogissakin. En vaan halua kyllästyä joulujuttuihin ja siksi en välitä liian aikaisin aloitella. No mutta nyt marraskuun puolivälin jälkeen voi vähän aloitella, jopa minäkin. Siksi kokosin tähän nyt kaikki edellisten vuosien suosikkijoulupostaukset. Yritin vähän valita myös sellaisia toisistaan erilaisia, jotta saatte mahdollisimman monta vinkkiä, mikäli jotkut ovat jo tuttuja.


1. Joulu saa tulla

Aloitetaan muutaman vuoden takaisesta postauksesta, jossa toivotin joulun tervetulleeksi meille. Sain silloin kuvattua kodin täysissä joulutamineissa ja tunnelmahan oli todella korkealla. Meidän joulu on aika samantyylinen joka vuosi, vaikka toki hankin aina joitain pieniä uusia juttuja, mutta kuitenkin haluan paljon myös kierrättää koristeita. Ne kun on niin vähän aikaa esillä, joten eipä niihin ehdi muutamassa viikossa niin paljon kyllästyä, etteikö ne voisi laittaa esille useampanakin vuonna.


2, Luonnon materiaalit tuovat joulun

Ehkä olin vähän edellä aikaani, kun postailin muutama vuosi sitten luonnonmateriaalin käytöstä joulusisustuksessa. Nythän se nimittäin vasta onkin trendikästä! Poimi siis tuosta postauksesta parhaat vinkit, niin olet joulutrendin huipulla!


3. 10 x adventtikynttiläideaa

Tämä postaus on yksi blogini kaikkien aikojen suosituimmista. Se on kirjoitettu blogin alkuaikoina, joten en ole ihan varma, ovatko kaikki kuvaviittaukset ihan nykynormien mukaisia ja pahoittelut siitä, jos eivät ole, mutta onhan tuo kiva postaus! Itsekin palaan siihen joka vuosi. Adventtikynttilät ovat ajankohtaisia jo ihan parin viikon päästä, joten käypä nappaamassa parhaat vinkit talteen!


4,  Resepti helppo joululeipä

Oma suosikkini viime joululta on helppo joululeivän resepti. Itse asiassa tästä tulikin mieleeni, että voisi olla hyvä hetki taas pian tehdä tätä leipää. Se on tosi heppo tehdä ja kivan mausteinen.
5. Piparijuustokakku

Meidän joulun yksi suosikkiresepti on piparijuustokakku. Sen resepti löytyy kyllä täältä blogistakin, mutta on vähän liian piilotettu Meidän joulu -postauksen loppuun. Scrollatkaa siis ihan postauksen loppuun ja napatkaa tämä suosikkiresepti itsellenne. Se on meillä toivelistalla ihan joka vuosi ja on superheppo tehdä.


Nyt lähden Bean kanssa lenkille vielä kun ilma on kiva ja tuolla ulkona näkee jotain. Nämä hetket on aina käytettävä heti hyödyksi, sillä pimeä tulee tosi aikaisin! Tällä viikolla onkin jo monena aamuna tuntunut siltä, että ripaus jouluvaloja voisi piristää kummasti.

Mukavaa lauantaipäivää!

Kati