Olohuoneen uudistamisprojekti jatkuu. Aiemmin jo täällä blogissa mainitsin, että mies kokoaa hyllyä ja että olohuoneessa ollut valkoinen lipasto saa lähteä uusiin haasteisiin. Viikonlopun sisusteluprojektin päätteeksi olohuoneessamme on nyt siis uusi hylly, johon olen kyllä supertyytyväinen. Olipahan muuten kauhea projekti tyhjentää se iso lipasto ja taas lähti jätesäkillinen tavaraa kaatikselle. Kaikenlaista roskaa sitä tulee kerättyä. Hylly on paljon lipastoa keveämpi ja olohuoneeseen tuli kivasti lisää tilantuntua. Tykkään kovasti.


Hyllyn yläpuolellakin on uutta, sillä seinää koristaa Ellokselta tilaamani kultainen seiska -juliste. Kehyksetkin ovat Ellokselta ja niissäkin on myös kultaa, mutta täytyy sanoa, etten ollut kyllä kauhean tyytyväinen kehyksen laatuun. Jotenkin se oli aika rimpulan oloinen ja julisteen saaminen siihen oli kauhean säätämisen takana. Nyt kun juliste on päässyt seinälle, olen kyllä tosi tyytyväinen siihen, vaikka sen kasaaminen kahden blondin (sis minä ja tytär) voimin oli aika toivotonta hommaa. Seiska muistuttaa kivasti myös talomme numerosta, jos se sattuisi joku päivä vaikka unohtumaan, heh.


Hylly ja byLassenin Kubus kynttilänjalka omaavat kivasti samantyyppisen muotokielen ja siksi tuo kynttelikkö on niin oiva pari hyllyn kanssa. Ihan kuin ne olisi pariksi jo alunperin suunniteltukin.

Kertokaahan arvoisan raati, onko hyllyhankinta hitti vai huti?

Love, Kati