No nyt on perjantaipuskaa, muttei mitä tahansa, vaan oikea trendipuska. Eukalyptuksen oksat kun ovat pitkään olleet jo kaikkien blogien kuvissa vakiokamaa ja näin syksyllä kauniit isot hortensiat ovat myös hyvin suosittuja. Tuo minun valitsemani hortensia on vielä erittäin kaunis yksilö, jossa on sekä vihreän että sinisen värisiä kukkia. Toivon kovasti, että saisin sen kauniisti kuivatettua pidempää käyttöä varten.


Maljakkona on tietenkin oma suosikkini eli tuo Ruotsista ostettu Eight Moodin pallovaasi. Se on vaan aina niin näyttävä ja näköjään siihen sopii erinomaisesti aika monenlaiset puskat. Sisustusostoksen onnistumisen voi hyvinkin todeta siitä, kun ostos miellyttää silmää vielä puolen vuoden tai jopa useamman vuoden jälkeen hankinnasta. Vaikka välillä kuinka harkitsisin, ei kaikki hankinnat valitettavasti aina ole ihan noin onnistuneita. Onneksi tämä vaasi on näillä mittareilla onnistunut ostos.Pöydällä oleva kynttilä ei ole mikään viidenkympin elintasokynttilä, vaikka tuoksuukin ja on lasipurkissa. Ostin sen jo kesällä H&M Homen alennusmyynnistä. Siinä on aika vahva sellainen vähän tervaan vivahtava syksyinen tuoksu, josta tykkään kovasti. Koska siinä on kolme sydäntä, se tosin palaa tosi nopeasti, eli pitkää iloa siitä ei ole. Hinta tosin oli niin edullinen, että elintasokynttilään verrattuna olisin samalla hinnalla ostanut näitä useammankin.


Mulla onkin tiedossa pitkä viikonloppu, joten aion nauttia näistä kukista oikein pitkän kaavan kautta. Lisäksi yritän saada itseni IKEAan tekemään pienet sisustushankinnat, jotta pääsen vihdoin eroon olohuoneen jättiläismäisestä lipastosta. Mikäs sen parempaa kuin pienet sisusteluhommat pitkän viikonlopun ratoksi.

Teillekin haluan toivottaa erinomaista viikonloppua! Toivottavasti sade vähän taukoaa!

I have some trendy flowers in my favourite vase. And the candle is a bargain from H&M Home. Have a great weekend!

Love, Kati