Tuhannet kiitokset teille ihanille, jotka kommentoitte edelliseen postaukseen. Kuten kerroin, pohdin pitkään, olenko ollenkaan oikea henkilö kirjoittamaan aiheesta, jonka keskipisteessa en ole itse ollut, mutta teiltä saamani palaute lämmitti taas kovasti. Tämä rohkaisee minua jatkossakin kirjoittamaan aiheista, jotka minuna itseäni puhuttavat. Vaikka tämä Villa Valko -blogi on hyvänmielen paikka sekä itselleni, että toivottavasti myös teille, en toivo sen tarkoittavan missään tapauksessa, että aiheet, joita täällä käsittelen, ovat pelkkää höttöä puettuna kauniisiin kuviin. Kuvat saavat kauniita toki ollakin, mutta toivon, että blogistani välittyy aito eletty elämä ja aidot koskettavat pohdinnat monipuolisista aiheista.Onneksi on viikonloppu. Tällä viikolla talvi todellakin yllätti tämän autoilijan. Aina sitä naureskellaan, että miten talvi yllättää autoilijat ihan joka vuosi, mutta harvana vuotena olen tosiaan ollut itse yksi yllätetyistä. Torstaiaamuna tosiaan kävi niin, että uhmakkaasti lähdin kesärenkailla varustetulla autollani ajelemaan töihin vain huomatakseni, että renkaat eivät pidä yhtään ja että ajaminen on oikeasti hengenvaarallista. Sydän oikeasti pamppaillen ajoin jonkun matkaa töihin päin, mutta onneksi järki päässä sanoi, että ainoa oikea teko on kääntyä takaisinpäin ja muuttaa päivän suunnitelmat. Onnekseni siis mitään ei tapahtunut ja pääsin kotiin tekemään etätöitä. Talvirengastilanne muistutti taas myös siitä, että olen muuten tehnyt aikanaan aika mielettömän hyvät naimakaupat, kun ihana mieheni oli illalla tuiskun keskellä vaihtanut autoon talvirenkaat, jotta rouva töihinpääsy perjantaina oli taattu. Ihana mies minulla!Maisemathan ovat tällä hetkellä kauniit kuin postikortti täällä etelässä, mutta viikonlopuksi on luvattu taas pelkkää harmautta ja sadetta. Niinpä olen ajatellut nauttia takkatulen lämmöstä, hyvästä kirjasta, elokuvista ja kodin lämmöstä tämän viikonlopun. Nyt on hyggeä!

Haluan muuten vielä sanoa, että kommetteihin vastaamistoiminnossa on jotain häikkää ja siksi se kestää vähän liian kauan. Yritän selvittää mistä homma johtuu, jotta tulevaisuudessa se toimisi pikkuisen nopeammin. Pahoittelen siis viivettä, mutta kaikkiin kommentteihin on tulossa vastaus, don't worry!

Haluan siis toivottaa myös sinulle oikein ihanaa ja lämmintä viikonloppua!

We've had the first snow here in Finland and this weekend I'll be enjoying the warmth of my home with a good book and some movies.

Love, Kati