Niin se vaan on syyskuu päässyt päätökseensä. Menipä nopeasti. Tästä alkaa virallisesti hyggeilyn pääpäivät! Olen täällä blogissa joskus vilautellut omia suosikkejani, joita on tullut kuukauden aikana hankittua tai joita olen tykännyt muuten vaan käyttää. Mukana on kaikenlaista kahvikupista kynsilakkaan. Toivottavasti inspiroidutte!


Ruotsista ostetut kahvikupit ja lautaset

Ensimmäisessä kuvassa on  ei vaan syyskyyn, vaan monen kuukauden suosikki;  Ruotsista keväällä ostamani MIOn kahvikupit ja lautaset. Niitä tulee käytettyä melkein päivittäin. Harmi vaan että jo nyt yksi lautanen ja yki munakuppi tästä sarjasta ovat menneet rikki. Olisi siis tosi kiva, jos pääsisin Ruotsiin ostamaan lisää tätä sarjaa. Olisipa siinä hyvä tekosyy pienelle laivamatkalle, vai mitä?


Täydellinen punainen kynsilakka 

Täydellisen syksyn punaisen kynsilakan metsästys päättyi, kun löysyn tuon ihanan Chanelin lakan, jonka sävy on 572 Emblematique. Mitähän tuokin tarkoittaa? Olisipa muuten hauskaa olla ammatiltaan kynsilakkojen ja huulipunien nimien keksijä. Siinä pääsisi mielikuvitusta käyttämään ihan kunnolla! Tuo Chanelin lakka on kauniin klassinen tummanpunainen ja pysyy kynsissä todella hyvin. Lisäksi lakka on helppo levittää, eikä se jää yhtään sotkuiseksi. Punainen on tämän syksyn ehdoton hittiväri ja punainen lakka piristää asun kuin asun.


Nude kynsilakka

Samalla kertaa kun ostoskassiin päätyi tuo ihana Chanel, löytyi alekorista tämä kiva Diorin nude lakka. Sitä en ole vielä ehtinyt kynsiin laittaa, mutta väri näyttää aivan täydelliseltä. Nudet lakat ovat aina muodissa ja sopivat asuun kuin asuun. Uskon, että tämä tulee olemaan yksi suosikeista hyvin pitkään!


Lämpimät neuleet

Nyt viimeistään on aika kaivaa kaapista kaikki ihanat syksyn neuleet. Viime vuonna Lidlistä ostamani kashmirneule pääsee taas käyttöön ja mieleni tekeisi hankkia vielä toinen kashmirneule jossain beigen tai ruskean sävyssä. Myös viime talvena hankkimani pari ihanaa Balmuirin huivia pääsevät vihdoin kaulaan. Neuleet tuovat sitä parasta hyggeä päivään!Helmikorvikset


Minulla on melkein aina helmikorvikset. Siksi innostuin, kun löysin Glitteristä tällaiset hauskat vähän erilaiset korvikset, joissa onkin pieni juju. Niissä on kaksi osaa ja helmi ikään kuin kurkistaa korvalehden alta. Nämä ovat vähän näyttävämmät ja juhlavammat verrattuna tavallisiin helmikorviksiin ja tuovat asuihin mukavaa vaihtelua. Olen tosin pitänyt näitä nyt lähinnä töissä, joten se siitä juhlallisuudesta. Toisaalta pieni ripaus luksusta arkeen piristää kummasti!


Lumenen Lähde Arctic Dew seerumi


Sain näytteenä tällaisen Lumenen seerumin ja olen kyllä tosi iloinen, sillä se tuntuu ihanalta iholla ja siinä on todellakin huippu hinta-laatusuhde. Mitä nyt hintoja Sokoksella vähän tutkailin, tämä puteli taisi olla alle 30 euroa. Muutenkin monet näistä Lumenen uutuuksista ovat olleet mielestäni todella hyviä ja ostettu on tullut niin meikkejä kuin ihonhoitotutteitakin. Hyvä  suomalainen Lumene!


Toivottavasti inspiroiduitte näistä. Olisi kiva myös kuulla, että mitä suosikkeja sinun syyskuuhusi on kuulunut?

I collected here some of my autumn and September favouritest that I have been loving.

Love, Kati