Onnistumisen tunne on jotain niin parasta, että taidan haljeta ihan kohta! Koko viikonlopun olen viettänyt enemmän tai vähemmän maalauspuuhissa, sillä vihdoin aloitin olohuoneen valkoisen kaapin maalaamisen mustaksi. Vaikka projekti ei sinänsä ole vaikea, on minulta kulunut aikaa kaapin ja kahden oven maalaamiseen kokonaiset kaksi päivää ja risat. No ok, olen tehnyt muutakin, mutta silti siihen on suttaantunut yllättävän paljon tunteja. Mutta se ei haittaa, sillä kaapista tulee upea! Ja muutenkin sen myötä minulla on vahva tunne siitä, että olohuoneen sisustus alkaa nyt mennä oikeaan suuntaan!


Olenkin tätä olohuoneen sisustusta pähkinyt täällä blogissakin ihan liikaa ja jotenkin minulla on aika vapautunut olo nyt, kun taidan tietää, mitä pitäisi tehdä. Voi mahtavuutta! Kaapin maalaaminen mustaksi on kirvoittanut aikamoisen innostuksen meikäläisessä ja ideoita pursuaa ihan koko ajan. Nyt tiedän, että isosta valkoisesta lipastosta on päästävä eroon ja sen tilalle tulee jotain pientä ja kevyttä. Helppo päätös. Ja keksin jo uuden paikan eteisestä pienemmälle lipastolle, joka tulee toimittamaan laskulaatikoston virkaa. Sellainen pitää vielä vaan löytää ja hankkia. Ja isossa lipastossa oleva roju joutaa roskikseen. Tytär on jo ilmoittautunut valkean lipaston uudeksi omistajaksi ja hänen huoneestaan taas joutaa muutama huonekalu kiertoon seuraavalle onnelliselle. Mahtavaa, kun on monta kivaa juttua, jotka kytevät mielessä!


Ja uusi objektiivikin innoittaa kuvaamaan ihan uudella tavalla. Tosin vielä sen käyttö vaatii minulta harjoittelua, mutta oikeasti olen taas aika tyytyväinen näihin kuviin, vaikka ne on otettukin aika hämärässä valossa.

Hauska muuten, että monet ei-bloggaavat ystävät kommentoivat usein ärsyyntyvänsä blogeissa olevista kuvasarjoista, joissa samaa tavaraa on kuvattu monesta eri suunnasta. Itse ajattelen sen kuvaajan näkökulmasta, että kyseessä on erilaisia tutkielmia samasta aiheesta ja siksi onnistuneita otoksia, joskin samasta tavarasta, mutta eri kuvakulmista, on mukava julkaista. Mitä mieltä olette tällaisista kuvasarjoista? Haittaakse?

Nyt lähden vielä pyykkäämään! Mukavaa viikkoa sinulle!

I am really happy with some of the interior projects that I have been working on. And the new camera lens is also great! Have a great week!

Kati