Hei taas! Täällä on tänä aamuna herätty aikaisin, koska pojalla on jalkapalloturnausviikonloppu. Aika kurjassa säässä ovat pojat joutuneet pelaamaan, kun taivaalta tulee välillä lumipallon kokoisia vesipisaroita. Onneksi sade taitaa enemmän haitata meitä katsomossa olevia vanhempia, eikä pojat sitä niin pelin tiimellyksessä huomaakaan. Nyt on sateessaolon jälkeen mukava hetkeksi käpertyä tähän sohvan nurkkaan ja nauttia villasukista ja kupposesta kuumaa teetä.


Ensimmäinen työviikko on nyt takana. Olipahan harjoittelemista! Taisin olla niin lomalla, että en tahtonut millään päästä takaisin normaaliin rytmiin. Ensimmäisenä päivänä minulta puuttuivat työpaikan avaimet ja toisena päivänä jouduin ajamaan puolimatkasta takaisin hakemaan puuttuvaa puhelinta. Oli kyllä toisaalta kiva nähdä taas työkavereita ja kuulla kaikkien kesäkuulumisia. Ensi viikolla  alkaa koulu, joten sittenhän se arki taas oikein pyörähtää käyntiin!


Minä pidän kovasti liljoista. Monet taitavat niitä vältellä voimakkaan tuoksun vuoksi, mutta se ei minua haittaa. Tosin nämä kuvissa olevat liljat ovat värililjoja ja nehän eivät ollenkaan tuoksu. Ja nimestään huolimatta värililjoja saa siis myös valkoisina. Tai no nämä värililjan kukat eivät ole ihan puhtaan valkoiset, vaan taittavat hennosti vaaleanvihreään.

Valkeat liljat symbolisoivat puhtautta ja rauhaa. Ne ovat minusta ihanan hauraita ja samalla vahvoja ja elegantteja. Ja ne kestävät yllättävän pitkään. Joku joskus vinkkasi, että poistamalla heteet kukka kestäisi vieläkin kauemmin. Lisäksi heteistä saattaa jäädä vaikeasti irtoavia tahroja tekstiileille. Siinä toinen hyvä syy heteiden poistamiseen.


Tällä liljakuvapostauksella osallistun minäkin taas piiiiiitkästä aikaa blogiystäväni Tainan Kukkailoitteluun. Aivan liian harvoin tulee nykyään osallistuttua mihinkään blogihaasteisiin ja tapahtumiin. Aikoinaan tykkäsin kovasti osallistua Pieni Lintu -blogin viikottaisiin makrotex-kuvahaasteisiin, koska tykkäsin haasteiden aihepiirien mukaan haastaa myös itseäni valokuvauksen tiimoilta. Ja ovathan nuo haasteet kovin kivoja siitäkin syystä, että ne ovat hyvin sosiaalisia eli haasteisiin osallistujat usein kommentoivat toistensa postauksiin aktiivisesti. Yksi mukavimmista haasteista, johon olen koskaan osallistunut, oli muutaman vuoden takainen värihaaste, eli viisi postausta, viisi eri väriä. Se sopi myös erittäin hyvin meille sisustusbloggaajille.

Nyt haluan toivottaa teille kaikille oikein ihanaa sunnuntaipäivää ja mitä parhainta viikkoa!

I love lilies. Some people don't like their smell but I even like that. However these ones don't have a scent. The flowers are not purely white but have a slight greenish tint to them. I think they're beautiful!

Love, Katikukat