Eihän sille mitään voi. Vaikka ulkona on vielä vihreää ja kesäinen tunnelma, mieli alkaa pikkuhiljaa jo kääntyä syksyn puolelle. Inspiroiduin kuvailemaan alkuviikolla meidän olohuoneen jo vähän syksyisiä tunnelmia. Mustassa pullossa törröttävät risut ovat oman pihan kuivuneita laukkoja. Ai että miten ihania kukkia laukat ovat. Mieli tekisi istuttaa niitä vielä lisää! Sen lisäksi että ne ovat komea kukkapenkin komistus keskikesällä, saa niistä ihanat syksyiset risut maljakkoon.


Nuo kuivuneet laukat ovatkin korvanneet leikkokukat meidän olohuoneen pöydällä jo parisen viikkoa. En ole oikein innostunut kaupassa olleista kukista, enkä ole ehtinyt kukkakauppaan. Huomenna on perjantai, joten ehkä olisi sopiva päivä käydä kukkakaupassa hakemassa jokin ihana perjantaipuska. Pitkästä aikaa.No tulihan se kauan odotettu IKEAn kuvasto tänään meillekin. Ahmin sen ihan siltä istumalta, enkä joutunut onneksi pettymään. Jotenkin siellä tuntui olevan paljon uuttaa ja minä ainakin inspiroiduin miettimään sisustukseen kaikenlaista uutta. Kivalta näytti myös ne muutamat makupalat, joita HAYn ja IKEAn yhteistyömallistosta oli kuvastoon saatu.


Nyt katson loput päivän uutisista ja sitten käännän telkkarin Netflixin puolelle. Aloitin sieltä katsomaan Anne with an e -nimistä sarjaa. Se koukutti heti! Sarja kertoo orvosta Annesta, joka muuttaa kanadalaiseen kylään uuden perheen luokse. Orpotytön elämä ei ole ollut helppoa eikä uuteen yhteisöön sopeutuminenkaan suju ihan mutkitta. Vahva suositus tälle sarjalle siis!

Huomenna on perjantai, jipii! Oikein mukavaa viikonloppua sinulle!

I took some photos in our livingroom. They have a clear autumn vibe. I'd also like to recommend a Netflix series Anne, with an e.

Love, Kati