No voihan turkasen turaus! Olin jo saanut tämän postauksen kerran valmiiksi kun se jostain ihmeellisestä syystä haihtui bittitaivaaseen ennen kuin ehdin sitä tallentaa. Ärsyttävää! No mutta, toivottavasti nyt toisella kerralla onnistun. Tarkoitus oli kirjoittaa juttua mielimaljakostani ja miltä se näyttää erilaisten kukkien kera. Oma suosikkini on varmastikin tuo ensimmäinen kuva, jossa kukat ovat sopivan kurittomia ja rönsyileviä. Ne käyttävät hyväkseen maljakon näyttävyyden, mutteivät jää sille kakkoseksi.


Tuo maljakko on kuin tehty ruusuja varten. Ostin tyttären rippijuhlia varten neljä pakettia valkoisia Reilun kaupan ruusuja. Tein niistä näyttävän kimpun, jonka jalkana näyttävä pallomaljakko toimi hienosti. Ruusut laitoin maljakkoon kuumaan veteen jo paria päivää ennen juhlia ja ne aukesivatkin julhapäiväksi kauniiksi näyttäväksi kimpuksi.


Ruotsalaisest Mio-sisustuskejun liikkeestä ostettu Eightmoodin Flora -maljakko toimii hyvin myös yksittäisen kukan kanssa. Itse asiassa haluaisin kokeilla sitä näyttävän hortensian kanssa. Uskon, että kookas maljakko toimisi hyvänä tasapainoisena kumppanina isolle hortensian oksalle.


Onneksi minun lempimaljakkoni ja lempikukkani valkeat liljat ovat myös oiva pari. Iso malkjakko on tarpeeksi näyttävä upeille liljoille. Lisäksi liljat ovat sopivan kurittoman näköisiä ja tuovat kokonaisuuteen sellaista pientä leikkisyyttä.


Myös tulppaanit ovat päässeet maljakkoon. Ne eivät mielestäni ole siinä ehkä parhaat, mutta nekin vanhemmiten alkavat helposti roikkua ja silloin sopivat maljakkoon tällaista tarkkaa asetelmaa paremmin.

Tätä Eightmoodin Flora -maljakkoa myydän muuten Suomessa ainakin Stockmannilla täällä.

Mikä näistä oli sinun suosikkisi?

I got this vase from Sweden and since then it has been constantly on our livingroom table carrying sets of different flowers. Here I wanted to show you how differnet it looks wth different flowers.

Love, Kati