Hei taas! Täällä vietetään viimeistä lomapäivää vastasiivotussa kodissa. Viikonloppu vielä edessä ja sitten alkaa arki. Ihan mukavaa. Aamu alkoi reippaalla lenkillä Bean kanssa. Suunnitelmissani päätin, että herään usein loma-aamuina lenkkeilemään ennen aamupalaa. No, vasta viimeisellä viikolla olen päässyt tekemään sen. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös se niin ole? Aamulenkit ovat siitä ihania, että sen avulla tuntuu heräävän jotenkin ihan eri tavalla kuin ilman sitä. Olisipa kiva jos saisin jatkettua aamulenkkeilyä arjessakin.Ihan paras tunne on myös muuten se, kun kaikki on siivottu ja voi vain nauttia viikonlopusta!  Loma on kai ollut niin rentouttava, että töihinpaluu ei tunnu raskaalta ajatukselta, vaan enemmänkin ilolla lähden taas arjen pyöritykseen. Pari viikkoa on sellaista pehmeää laskua kun lasten koulut ja harrastukset eivät ole vielä alkaneet, mutta sitten se taas alkaa vauhdilla. Elokuu on muutenkin minusta ihana kuukausi. Silloin on paljon kivoja loppukesän tapahtumia ja lähestyvä syksy saa ajatukset kodin lämpöön ja kynttilöitäkin voi jo alkaa poltella. Vaikka minä kyllä saatan poltella niitä kesälläkin, mutta en läheskään päivittäin. Sadepäivinä ehkä, joita toki on tänä kesänä suotu ihan tarpeeksi.Vaikka blogissa on ollut hiljaista, on täällä meillä tapahtunut kaikenlaista pientä edistystä sisustusjutuissa ja isoin muutos tapahtuu tällä hetkellä pihalla, jonne mies rakentaa meille kauan toivottua kesähuonetta. Sitä on sitten kiva myös päästä sisustelemaan.Olohuoneessa tapahtunut pieni muutos koskee meidän sohvia. Hankin niihin rippijuhlien edellä uudet kivat vaaleanbeiget pääliset. Aiemmin meillä on aina ollut valkoiset sohvanpääliset Ektorpeissa, mutta nyt hankin beiget vaihtelun vuoksi. IKEAn kuvassa nämä näyttivät tunkkaisemmilta kuin mitä ne oikeasti olivatkaan eli väri on vähän niin kuin sellainen pellavaisen beige. Tykkään kovasti ja minusta ne ovat hyvin kodikkaat. Valkoisetkin ovat toki ihanat, mutta toivottavasti nämä ovat vähän paremmin likaa hylkiviä. Tuntuu, että ne valkoiset Ektorpin pääliset oikein imevät itseensä kaikki tahrat niin, ettei niitä sitten saa siitä irti millään tavallisesta koneesta löytyvällä pesuohjelmalla. Meidän pääliset olivat niin likaiset, että heitin ne pois enkä enää edes yrittänyt niitä pestä. Harmi juttu, sillä olisi kiva vaihdella päälisiä aina välillä.Muutos on niin pieni, että olisitteko edes huomanneet moista, jos en olisi asiasta maininnut. Jotenkin olohuone on uuden väristen sohvien myötä minusta asteen verran pehmeämpi ja kodikkaampi, sellainen pesämäisempi. Valkoinen on kaunis, mutta ai niin kova väri, varsinkin sellainen vitivalkoinen saattaa olla aika kova. Lisäksi meillä on tuo karvainen sohvaperuna, joka saa kyllä kaikenlaisia tassunjälkiä ja muuta pinttymää aina sohvat täyteen. Nämä beiget ovat nyt toistaiseksi pysyneet kohtuullisen puhtaina. Lieko väri vähän anteeksiantavampi.


Tänään on loman päätteeksi vielä luvassa jotain todella makeaa, nimittäin Robinin keikka Helsingissä Allas Sea Poolissa. Niin kuin Robin sanoisi."Ihan älyttömän siistii!"

Ihanaa viikonloppua sinulle!

I'm spending my last day of summer holiday cleaning the house and then off to a great concert! We got some new sofa covers from IKEA to replace the white ones. These are beige and I think they make a lovely little change to the livingroom. Have a great weekend!

Love, Kati