torstai 6. heinäkuuta 2017

Kukat auringon tilallaHeipähei! Niin se on aurinko taaskin ollut vaan ihan pilvessä tänään. Ja muinakin päivinä. Ei tule lämpöä meille, ei sitten millään. Oikeasti vähän harmittaa, mutta olen päättänyt, etten jaksa miettiä sitä joka päivä, niin mieli pysyy iloisena.Olen keksinyt nauttia lomalla auringon sijaan aivan muunlaisesta puuhasta. Joo-o, siis siivoamisesta. Olen jo ehtinyt koluta melkein koko keittiön ja muutaman muunkin kaapin sen lisäksi. Saanut konmaritettua turhaa kamaa ja rojua pois ja järjestettyä säilytettävät tavarat niin, että niistä on iloa, eli että ne löytyvät paremmin ja ovat selkeämmin lajiteltuja. Keittiön laatikoistakin tuli niin hienot kun vihdoin otin käyttöön sinne aikanaan hankitut hienot veitsitelineet ja organisoin kaikki lokerot järkeviksi kokonaisuuksiksi. Nyt on mukava kokkailla ja myös astianpesukoneen tyhjentäminen käy helpommin kun tavarat löytävät nopeasti paikkansa.


Nämä kukat ovat rikkaruohoja meidän pihalta. Ovathan ne kamalia nurmikossa kun tuntuu, että niitä on keväisin ihan pilvin pimein. Keräsin innoissani niistä pienen kimpun maljakkoon, koska vaikka ovat ärsyttäviä rikkoja, on niissä silti aika kiva keltainen väri. Taitaa tuo kiusankappale olla nimeltään peltokanankaali. Nurmikosta ne saa kyllä ajamalla hyvin katkottua, mutta ovathan ne silti ihan jokakeväinen riesa. Ja heti perään nurmikon valtaa se toinen keltainen paholainen eli voikukka. Jotenkin se haittaa minua kuitenkin tätä peltokanankaalia enemmän.


Eipä tässä tosiaan auringon puutteessa auta muu kuin jatkaa konmarituksia ja pistä talo kerralla tip top! Joku hyöty siis näistä huonoista lomailmoista sitten on.

Iloista heinäkuun jatkoa teille, lämpöä ja aurinkoa kaikille!

I've spent my days cleaning the house as we're having a really cold summer with no sunshine. I suppose it's lucky to have the house tidy after holidays. Some comfort.

Love, Kati

12 kommenttia

 1. Onpas kauniita rikkaruohoja! Noita meillä ei taidakaan kasvaa, vaikka aikaa monta muuta kyllä.;D Pahimmat meillä on vuohenputki ja koivu, sitten on suolaheinää ja rönsyleinikkiä jajaja...
  Mut hei, muistahan vähän levätäkin ja ottaa iisisti! Vaikka mikäs siinä, on se aina ihanaa, kun saa paikat edes hetkeksi järjestykseen.:)

  Rentoa loman jatkoa Kati!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täällä on kans kaikkea mahdollista. Lupiineja ottaisin rikkana pihalle mielelläni, mutta just kaikki vuohenputket sais mennä muualle... Kivaa loman jatkoa Taina sulle!

   Poista
 2. Olen tiiraillut kyseisiä kukkasia työmatkalla ja juurikin värin takia..edes hieman auringonkeltaista!
  Lomani alkajaisiksi olen päättänyt siivota ja perusteellisesti...olen niin kyllästynyt kaikkeen ylimääräiseen kamaan ihan joka paikassa!

  Lämpöisiä päiviä odotellessa nauti lomasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans siivonnut, koska ilmat on niin huonot. Ihan kiva kun saa valmista....

   Poista
 3. Siitä peltoakankaalia ruokaan lisukkeeksi :) Työkaverini on sitä käyttänyt.

  Onhan ne lupiinitkin jonkin sortin rikkaruohoja, mutta niin kauniita maljakossa eli nautitaan kaikista luonnonantimista vaikka sitten maljakossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! En ole oikein uskaltanut ruokaan kukkia laitta. Pitäisi olla niin satavarma, ehkä orvokkia vois ainakin koristeeksi...mä kans tykkään lupiineista, just hain vaaleanpunaisia...

   Poista
 4. Jos olisi aurinkoista,niin varmaan eri tavalla tulisi inspiraatiota tehdä kaikkea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä aurinko vaikuttaa, mutta toisaalta tuleehan siivottua kun on pilvistä. :)

   Poista
 5. Kukat kyllä piristävät aina. Onneksi niitä sentään on putkahdellut luontoonkin, vaikka muuten ei lämpöjä olekaan näkynyt.
  Ihanaa loppuviikkoa Kati <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonkukat on niin ihania! Ja parasta on se, että ne on ilmaisia...kivaa viikon alkua Outiseni!

   Poista
 6. Kesäisen värisiä rikkaruohoja. Mullakin taitaa olla noita rikkaruohoja.
  Onneksi ne ainakin kukkivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kivoja ovat tavallaan, mutta nurmikossa en haluaisi niitä. Onneksi menevät hyvin ruohonleikkurin suuhun. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall