Hei kaikki! Tulimme eilen viikon mittaiselta reissulta Tanskaan ja Ruotsiin. Vaikka matka oli todella ihana ja kaikin puolin rentouttava ja onnistunut, tuntui kotiinpaluu jotenkin ihan mielettömän hyvältä. Vaikka meillä on täällä edelleen pieni siivo rippijuhlien ja matkan jäljiltä, nautin ajatuksesta, ettei minun juuri nyt tarvitse lähteä täältä yhtään mihinkään.


Matkalta ostin hyvin vähän mitään tuliaisia, mutta onneksi muu perhe soi minulle Ruotsissa pienen piipahdushetken Mioon. Ehkä asiaa auttoi se, että liikkeen vieressä sijaitsi sopivasti heitä kiinnostanut urheilukauppa. Vaikka oli tarkoitus ja oikeastaan olisi pitänytkin, en käynyt Kööpenhaminassa edes HAYn lippulaivamyymälässä, vaikka ohi kävelinkin. Tai oikeastaan ensimmäisen ohikävelyn hetkellä ajattelin vielä palaavani sinne, mutta sitten toisella kerralla se olikin ehtinyt jo mennä kiinni. Ja myös byLassenin liike sekä ihana Illums Bolighus jäivät katsastamatta. Vähän ehkä surkea suoritus tällaiselta sisustusbloggaajaksi itseään tituleevalta.


Ehkä tämän matkan tarkoitus olikin vähän muu kuin sisustusliikehömpöttely, nimittäin halusin keskittyä perheen kanssa yhdessäoloon ja shoppailut tehtiinkin nuorison mieliputiikeissa. Eikä minua edes harmita. Kyllä kaikkia ihania tanskalaisia ja ruotsalaisia sisustustavaroita saa pilvin pimein täältä Suomestakin. No mutta, MIOsta ei tarvinnut onneksi tulla ulos tyhjin käsin. Mukaan tarttui tuo kukkien alla oleva savunsininen tarjotin. Se on vähän ehkä sammuneemman sininen tai siniharmaampi oikeasti kuin miltä se näissä kuvissa näyttää. Olen pitkään toivonut meidän olohuoneen pöydälle pyöreää tarjotinta, johon olisi kiva laittaa asetelmia; kynttilöitä, kukkia jne. Tämä tarjotin voisi nyt sitten toimittaa sellaista virkaa ainakin välillä.Koska kotiinpaluu tuntui minusta jotenkin erityisen ihanalta, ostin lähimarketista sen kunniaksi nämä ihanat pionit. Ne ovat minun lempikukkiani ja nämä ostin nyt jo ihan aukinaisina kun minulle on monesti käynyt niin, että nuput eivät sitten maljakossa aukeakaan. Pionit ovat niin kauniita ja herkkiä, ihania kesän kukkia! Ehkä oma suosikki on nimenomaan tämä herkkä vaaleanpunainen kerrottu pioni. Sen terälehdet ovat kuin balleriinan mekko.


Tänään oli muuten taas ihana juhlapäivä kun juhlimme ihanan kummityttöni rippijuhlia. Nämä olivat meidän lähiperheen kolmannet juhlat tänä kesänä ja on ollut kyllä ihanaa viettää lämpimiä hetkiä perheen kanssa, juhlia ripille pääsyä ja syntymäpäiviä. Päällimmäisenä on kiitollisuuden tunne, joka kantaa ja antaa voimaa vielä pitkään.


Toivottavasti muuten tykkäsitte näistä kuvista. Yritin ottaa niitä vähän eri tavalla kuin yleensä ja kokeilin eri asetteluja. Tiedättekö sen tunteen kun itselle tulee sellainen olo, että kaikki kuvat aina toistavat itseään ja tavallaan huomaa omat kuvamaneerit. Tietenkin nurkathan ovat aina nämä samat, joten sekin tuo haasteita kun kuvakulmat ja tavaratkin ovat aina vaan niitä samoja, mutta olisi silti mielestäni tärkeää keksiä uusia kuvakulmia ja uusia tapoja kuvata. Yritän katsoa erityisesti Instasta vinkkejä uusiin kuvakulmiin, mutta huomaan helposti opittujen maneereiden ja kuvakulmien tulevan vähän niin kuin väkisin kuvistani läpi. Ehkä ulkopuolisen on sitä vaikea huomata, mutta minua se pikkuisen häiritsee. Näissä kuvissa on minun mielestäni nyt edes vähän jotain uutta, johon olen aika tyytyväinen.Kertokaahan miten teidän kesänne sujuu ja oletteko ehtineet reissailla? Niin ja mitä ajatuksia kuvamaneerit ja samat nurkat teissä herättävät?

Tämä lomailija on muuten liittynyt kesän ajaksi superhitaiden bloggareiden joukkoon ja saattaa olla, että siellä pysyn, sillä en halua ottaa stressiä blogista loman aikana. Kirjoitan, jos inspiroidun, muuten nautin vapaa-ajasta, perheestä ja kodista. Mukavaa kesän jatkoa myös teille ihanille lukijoille!

We went on a trip to Sweden and Denmark and I got this new blue tray from a Swedish interior store MIO. After a week of travelling I felt really happy to come home although the trip was really nice! However, I had to get these lovely peonies from the local supermarket just to celebrate our homecoming! They are so pretty!

Love, Kati