perjantai 14. heinäkuuta 2017

Eteisen tumma sisustusHeippa taas! Täällä on HesaCup tullut vihdoin päätökseen. Pojat pelasivat hienosti ja toisen pojan joukkue pääsikin aika pitkälle finaalipeleissä. Eilen illalla tosin sateisessa säässä pelatussa iltapelissä tuli niukka tappio, joten turnaus päättyi siihen. Olipa taas hauska ja jännä jalkapallontäyteinen viikko! Onneksi pelien lomassa olen ehtinyt ottamaan myös muutamia kotikuvia, jotta pääsen postailemaan vaihteeksi taas sisustusjuttuja.

Asuntomessukuvia katsellessani totesin tummien sävyjen todella nyt tulleen sisustukseen vahvana trendinä. Uudet talot varustetaan nyt mustilla keittiöillä ja mustaa ripotellaan muutenkin sisustukseen entistä enemmän. Minusta tuo trendi on ihana, mutta enhän minä meidän kodin sisustusta heti lähde muuttamaan mustaksi, vaan ripottelen trendiä pieninä annoksina sinne tänne niin, ettei oman kodin sisutuksen punainen lanka kuitenkaan ihan täysin katoa. Ja olkaa huoleti, keittiöremonttia ei ole tulossa, vaan valkoinen keittiö on ja pysyy!


Eteiseen meille syntyi lähes vahingossa tummanpuhuva asetelma, kun jo pitkään siinä majailleen mustan Iskun Tuokio -pöydän yläpuolelle hankin mustalla pohjalla olevan koulun kasvitaulu -julisteen. Pitkään pohdin puunväristen ja mustien kehysten välillä, mutta päädyin sitten lopuksi turvalliseen mustaan. Olisi ne puuhekyksetkin varmaan olleet aika kivat, vai mitä?

Eteisen lattia on tummanharmaata, melkein mustaa laattaa ja mattona on toiminut jo jonkin aikaa blogimatto Anno Pandora. Eteisen seinät on maalattu Tikkurilan Ajopuu -sävyllä, joka on pikkuisen perinteistä maitokahvia harmaampi ruskean sävy.Kokonaisuus on mielestäni todella kiva ja aika trendikäskin, vaikka asetelma on pääosin ollutkin tuollainen jo aika pitkään eli en ole tietoisesti lähtenyt tähän trendikkyyttä hakemaan. Uutta on siis vain tuo juliste. Kuvasin eteisen asetelman ilta-auringossa ja siitä muodostui kiva valon ja varjon leikki. Meillä eteinen on ehkä pikkuisen pimeä kuvattavaksi ilman ilta-aurinkoa, koska siinä ei ole varsinaista ikkunaa, vaan valo tulee portaikon pikkuikkunasta, olohuoneesta ja etuoven ikkunasta. Näin ilta-auringossa valo tulee melkein kokonaan vain etuoven ikkunasta, joka aikaansaa tuon kivan valo-varjo-leikin.


Mitä muuten pidätte tästä asetelmasta tai ylipäätään tummasta sisustustrendistä?

Nyt halua toivottaa teille oikein ihanaa viikonloppua! Toivotaan, että aurinko paistaa meille ihan kunnolla!

The interior trends are getting darker and I just realised that we have quite a trendy setting in our hall. It's been there for a while but now I added this lovely poster to complete the setting. I think it's looking rather nice!

Love, Kati

10 kommenttia

 1. Näyttää kauniilta!
  Tykkään tummasta, mutta meilläkään ei lähdetä tekemään isoja remontteja vaan muutokset tehdään pienillä jutuilla, sillä varmasti haluan kohta taas vaaleaa😄 Minäkö tuuliviiri😆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, toinen tuuliviiri täällä, mutta pitää olla malttia, koska nykyään trendit muuttuu niin äkkiä ja koko ajan ei voi olla muuttelemassa, jos ei muuta, niin mies saa sätkyn!

   Poista
 2. Todella ihanalta näyttää tuo pöytä ja varsinkin tuo vanha laatikko sen alla. Tummat yksityiskohdat sopivat teille hyvin.
  Mukavaa viikonloppua Kati <3

  VastaaPoista
 3. Tykkään kovasti! En ole lähtenyt itse ollenkaan täysvalkoiseen linjaan. Meillä on ollut aina neutraali värimaailma, johon on hyvä ympätä myös tummia sävyjä, jotka miellyttävät kovasti silmää. Kaapissa lymyilee tummasävyisiä tyynyjä syksyä odotellen... En muutenkaan koe itselleni tärkeäksi sitä, että muutetaan kotia laidasta laitaan trendien mukaan. Ennemminkin just pientä säätöä, kuten sullakin on eteisessä mustapohjaisen taulun ja tuolin myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, paljon kivempi kun tulee kerroksia kun tekee pikkuhiljaa...Kiva Maarit kun jätit kommentin :)

   Poista
 4. Meillä on tuota samaa Ajopuu-sävyä eteisessä, työhuoneessa ja keittiön kaapin ovissa ja en ole yhtään katunut, kun valkoinen on saanut väistyä sen tieltä :) Valkoiset, mustat ja puunväriset yksityiskohdat sen kanssa ovat mun mielestä kaikki toimivia. Hienon setin olet koonnut!!

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall