Heippa taas! Täällä on HesaCup tullut vihdoin päätökseen. Pojat pelasivat hienosti ja toisen pojan joukkue pääsikin aika pitkälle finaalipeleissä. Eilen illalla tosin sateisessa säässä pelatussa iltapelissä tuli niukka tappio, joten turnaus päättyi siihen. Olipa taas hauska ja jännä jalkapallontäyteinen viikko! Onneksi pelien lomassa olen ehtinyt ottamaan myös muutamia kotikuvia, jotta pääsen postailemaan vaihteeksi taas sisustusjuttuja.

Asuntomessukuvia katsellessani totesin tummien sävyjen todella nyt tulleen sisustukseen vahvana trendinä. Uudet talot varustetaan nyt mustilla keittiöillä ja mustaa ripotellaan muutenkin sisustukseen entistä enemmän. Minusta tuo trendi on ihana, mutta enhän minä meidän kodin sisustusta heti lähde muuttamaan mustaksi, vaan ripottelen trendiä pieninä annoksina sinne tänne niin, ettei oman kodin sisutuksen punainen lanka kuitenkaan ihan täysin katoa. Ja olkaa huoleti, keittiöremonttia ei ole tulossa, vaan valkoinen keittiö on ja pysyy!


Eteiseen meille syntyi lähes vahingossa tummanpuhuva asetelma, kun jo pitkään siinä majailleen mustan Iskun Tuokio -pöydän yläpuolelle hankin mustalla pohjalla olevan koulun kasvitaulu -julisteen. Pitkään pohdin puunväristen ja mustien kehysten välillä, mutta päädyin sitten lopuksi turvalliseen mustaan. Olisi ne puuhekyksetkin varmaan olleet aika kivat, vai mitä?

Eteisen lattia on tummanharmaata, melkein mustaa laattaa ja mattona on toiminut jo jonkin aikaa blogimatto Anno Pandora. Eteisen seinät on maalattu Tikkurilan Ajopuu -sävyllä, joka on pikkuisen perinteistä maitokahvia harmaampi ruskean sävy.Kokonaisuus on mielestäni todella kiva ja aika trendikäskin, vaikka asetelma on pääosin ollutkin tuollainen jo aika pitkään eli en ole tietoisesti lähtenyt tähän trendikkyyttä hakemaan. Uutta on siis vain tuo juliste. Kuvasin eteisen asetelman ilta-auringossa ja siitä muodostui kiva valon ja varjon leikki. Meillä eteinen on ehkä pikkuisen pimeä kuvattavaksi ilman ilta-aurinkoa, koska siinä ei ole varsinaista ikkunaa, vaan valo tulee portaikon pikkuikkunasta, olohuoneesta ja etuoven ikkunasta. Näin ilta-auringossa valo tulee melkein kokonaan vain etuoven ikkunasta, joka aikaansaa tuon kivan valo-varjo-leikin.


Mitä muuten pidätte tästä asetelmasta tai ylipäätään tummasta sisustustrendistä?

Nyt halua toivottaa teille oikein ihanaa viikonloppua! Toivotaan, että aurinko paistaa meille ihan kunnolla!

The interior trends are getting darker and I just realised that we have quite a trendy setting in our hall. It's been there for a while but now I added this lovely poster to complete the setting. I think it's looking rather nice!

Love, Kati