sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

EpätavallistaMoikkamoi!  Valmistelen itseäni pikkuhiljaa arjen alkamiseen ja siihen kuuluu myös tämä blogiharrastus. Pienen tauon jälkeen on kiva taas palata blogin pariin vähän ahkerammin. Syksyhän on oikeaa sisustusbuumiaikaa ja kyllä omassakin mielessä taas pyörii monia ideoita tänne kotiin toteutettavaksi. Yleensä esteenä näille on vain tilanne kukkarossa, jota joskus matiksikin kutsutaan.
Pitkään olen pohtinut olohuoneen valkoisen kaapin maalaamista mustaksi ja oikeastaan vähän nyt näyttää siltä, että aion sen lähiaikoina toteuttaa. Postailin siitä aiemmin täällä ja täällä. Alunperin sen piti olla kesähomma, mutta minä olen tänä kesänä panostanut kaikenlaiseen konmaritukseen eli meillä on siivottu kaappeja oikein urakalla. Projekti on vieläkin vähän kesken, mutta isoja edistysaskeleita on otettu. Keittiön kaapitkin laitoin uuteen järjestykseen ja nyt on kokkaaminen paljon mukavampaa! Tiedättekö sen tilanteen kun muuttaessa tavaraa on ihan hirveästi ja haluat vain nopeasti eroon muuttolaatikoista? Minulle oli tainnut käydä niin silloin, kun olen tyhjentänyt keittiötavaroita, sillä järjestys oli siellä neljän vuoden takaisen muuton jäljiltä vähän niin ja näin sinnepäin. Oli kiva saada keittiö uuteen uskoon niin, että tavarat löytyvät nyt entistä paremmin. Pikkujutuilla mukavuutta elämään!Tähän postaukseen valikoin muutaman epätavallisemman kuvakulman meidän kotoa. Kuten olen monesti manannut, tulee tänne blogiin aina niin samantyyppisiä kuvia kun jotenkin on vain tottunut ottamaan niitä tietyistä kohdista. Ehkä se eniten haittaa minua itseäni, sillä ei minua haittaa muiden samojen nurkkien näkeminen. Harvoin sitä voi olohuoneesta ottaa päivän asu-kuvaa, eli sellaista, jossa olisi kaikki uudet huonekalut ihan uudessa järjsetyksessä.Nyt lähden viettämään viimeistä vapaapäivää ennen syksyn työrupeaman alkamista. Täällä paistaa muuten aurinko! Mahtavaa!

Ihanaa sunnuntaita myös sinulle!

Some pictures from a little different angle to the usual ones. Sometimes I get really bored with my own blog photos so it's really nice to have something different for a change.

Love, Kati

6 kommenttia

 1. Täälläkin ollaan palailtu pitkältä blogitauolta ja kyllä vain- sisustuskärpänen surraa taas tarmokkaasti!
  Kesän aikana saimme kuopuksen huoneen rempattua ja talon maalattua. Nyt täytyykin säästää tovi, että saadaan rempparahaa taas sästöön. Ideoita olisi kyllä vaikka millaisiin projekteihin:)

  VastaaPoista
 2. Muistankin kun puhuit tuon kaapin maalaamisesta. Siinä onkin sitten taas hommaa vähäksi ajaksi, mutta samalla toisaalta saa uutta ilmettä kotiin. Eikä tuo maalaaminen ole niin kallistakaan.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa Kati <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tässä nyt taas saisi vaan aikaiseksi... :)

   Poista
 3. Mullakin on ollut jo edellisessä kodissa mietinnässä senkin tai kaapin maalaus mustaksi, mutta se sitten jäi. Nyt otin ja maalasin kaapin harmaaksi kalkkimaalilla eli vähän sellainen kompromissi. Mutta luulen, että kaappi on ihan jees, kunhan saan sen vain viimeisteltyä.

  Mukavaa alkanutta arkea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnittelu on aina niin kivaa, mutta sitten kun pitäisi saada jotain aikaiseksi, saattaa se jäädä tekemättä kuitenkin...

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall