sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Äänikirjat - kesän uusi ihana harrastus | Ilmainen kokeilujakso


Yhteistyö: BookBeat

Heikunkeikun! Ja terkut mökkireissulta. Oli meidän eka mökkikeikka tänä kesänä muuten. Aika myöhäinen. Mutta sitäkin suloisempi. Nautin kauniista järvimaisemasta ja perheen läheisyydestä keskellä kauneinta Suomea. Käytiin miehen kanssa eilen illalla myöhäisellä veneajelulla aivan tyynellä järvellä. Yritin piirtää mieleeni kauniin auringonlaskun, joka heijastui peilipintaisesta järvestä tuplasti ihanan kirkkaana. Talven kylminä ja pimeinä päivinä yritän sitten palauttaa mieleen tuon kauniin hetken. Uskon sen tuovan minulle silloin uskomattoman määrän virtaa ja energiaa.
Nyt haluan kertoa teille uudesta harrastuksestani, josta myös mökillä nautin. Olen aina ollut kova lukemaan, mutten välttämättä ole lukenut niin paljon kirjoja, kun haluaisin. Tämä oikeastaan siksi, että koen, ettei minulla ole aikaa kirjojen lukemiseen ja siksi lukemiseni keskittyy nopealukuisiin sanomalehtiin, aikakauslehtiin ja blogeihin.

Kun minulta kysyttiin, että haluanko mukaan BookBeatin blogitiimiin, innostuin heti. BookBeat on kännykän sovelluksen kautta toimiva äänikirjasto, josta voi kuukausimaksulla kuunnella kirjoja niin paljon kuin vain ehtii ja jaksaa. Palvelusta löytyy eri aihepiireistä tuhansia kirjoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tämä on täydellinen ratkaisu minulle, joka haluan lukea kirjoja, mutta jonka aika ei tahdo siihen riittää.Olen nyt innoissani aloittanut kirjojen kuuntelun ja sain kuunneltua ensimmäisen kirjan; Maaret Kallion Lujasti lempeä. Ihana opus sinulle, joka tarvitset vähän armollisuutta elämääsi. Kivaa on myös se, että Maaret itse lukee kirjaansa, joten siinä on mukava henkilökohtainen touchi.Nyt olen jonkin aikaa kuunneelut Jussi Valtosen Finlandia-palkinnon voittanutta He eivät tiedä mitä tekevät -teosta. Ja siinä riittääkin kuunneltavaa, koska kirja on yli 600 sivua ja kuunneltavaa on siis tuntikausiksi. Tämä kirja vaikuttaa hyvin monipuoliselta ja yhteiskunnalliselta. Itseäni kiinnostaa siinä monet asiat, kuten suomalainen kulttuuri, amerikkalainen kulttuuri ja niiden vastakkaisuudet, uudet teknologiat ja ihmissuhteiden ikuinen vaikeus. Kirja on niin monipuolinen ja herättää niin paljon ajatuksia, että sitä olisi ihana purkaa vaikka kirjapiirin kanssa. Minulla on vielä melkein puolet kuuntelematta, joten muutaman koiralenkin verran saan pohtia näitä asioita.

 

Onko teillä muuten kokemusta ääikirjoista? Jos ei ole tai olette muuten aiheesta innostuneita, on teillä nyt mahdollisuus kokeilla BookBeatin palvelua ilmaiseksi 1 kk:n ajan. Liittyminen on helppoa: rekisteröidy osoitteessa www.bookbeat.fi/blogitiimi ja saat äänikirjasovelluksen heti käyttöösi.Seuraavaksi omalle kuuntelulistalle muuten menee kirja How to be Parisian. Josko siitä vähän oppisi tyylitajua, kulttuuria ja asennetta. Niitä tarvitsen kipeästi. Tulen myöhemmin kertomaan omia kirjasuosikkejani BookBeatin valikoimasta, joten pysykäähän kuulolla!

Ihanaa alkavaa viikkoa ja kivoja kuunteluhetkiä!

I'm all excited about my collaboration with BookBeat audiobooks. It's a great way to listen to some of the greatest books while walking the dog or cleaning the house. So handy!

Love, Kati

   

18 kommenttia

 1. Nämä äänikirjat ovat niin käteviä. Sopivat meille tällaiselle onnettomalle kirjojen lukijalle oikein hyvin.
  Mukavaa viikkoa Kati!

  VastaaPoista
 2. Pitäisi itsekin kokeilla näitä,kun nykyisin kirjan lukeminen tahtoo jäädä.Tuo some vie mukanaan ja tykkään lukea blogeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, some vie mukanaan, mutta kirjat ovat sellaisia, että niistä riittää vähän pidemmäksi aikaa ajateltavaa ja siksi yritän lukea tai nykyään kuunnella niitä paljon.

   Poista
 3. Pitäisi hankkia oikeita äänikirjoja kyllä,joskus on nukkumaan mennessä tullut kuunneltua kännykällä yle areenan kautta Aamu Sydämmellä ohjelmaa :) jotenkin rauhoittavaa ja saa unen päästä kiinni pian

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äänikirjoista tulee tosiaan ihanan rauhoittava tunnelma. Tykkään.

   Poista
 4. Minä rakastan kirjoja , mutta tosiaan aika vähän kortilla joten en ehdi lukea niin paljon kuin haluaisin. Nämä äänikirjat kieltämättä alkaa kiinnostaa, täytyykin vilkaista minkälaista matskua tuolla on tarjolla.
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Minulla on myös testissä tuo BookBeat ja on kieltämättä hauska sovellus. Ja parasta onkin kuten sanoit että tulee enemmän luettua kuin ennen!

  VastaaPoista
 6. Mulla on ollut mielessä kokeilla tätä! Surettaa oikeasti, ettei aika riitä kirjojen lukemiseen.:( Noita voi kuunnella muuta tehdessä. Luulen, että menee kokeiluun.:)

  VastaaPoista
 7. Ihana idea! Yritin jo liittyä tuonne, mutta kysyi korttia (numeroa) eikä ollutkaan sitä nyt käsillä. Itsellä lukeminen myös jäänyt todella vähäiseksi viime vuosina.
  Oletko kuunnellut koskaan Mielensä pahoittajaa? Kun Antti Litja lukee sitä, niin sitä oikein kuuntelee korvat pitkällä. Tunnistan siinä tekstissä niin paljon itseäni (vanhempana... ja ehkä jo nytkin! :D)

  Äänikirjat ovat kyllä mainio keksintö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, täytyy kuunnella. Olen nähnyt siitä vain näytelmän, joten kirjakin kiinnostaisi.

   Poista
 8. Kirjat ja lukeminen on parhautta! Äänikirjoja en ole koskaan kokeillut. Pitäisi ehkä :) Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on kiva kokeilla, kun saa ilmaisen kuukauden. Ihanaa kesän jatkoa Marjo!

   Poista
 9. Vitsi miten kiva kesä harrastus <3 EN oo edes tajunnut vaikka kännykkä kädessä joka päivä tuntuu olevankin ;) Kivaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä hyvä kun sen kännykkä kulkee kuitenkin koko ajan mukana.

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall