Moikkamoi! Ihanaa kun on taas perjantai! Tiedättekö, minulla on ollut ihan hirveän rankka viikko. Kolmena iltana olin työpäivän jälkeen vielä koulun penkillä ja neljäntenä sitten ajoin sadan kilometrin päähän tytärtä moikkaamaan riparille. Tänään siis eka ilta kotona.Huhhuh! Siksi tämä blogikin on ollut ihan hiljaa.

Tultiin just Bean kanssa lenkiltä. Ihana lämmin ilma ulkona. Huomenna on tiedossa pientä kivaa blogihommien puitteissa, joten onneksi viikonloppuun mahtuu myös rentouttavia juttuja kaikkien rippijuhlajärjestelyjen ja siivoilujen lisäksi.

Tiedätte, että asuin lähes koko ysärin Englannissa. Niiltä vuosilta on jäänyt mieleen monia ihania juttuja, joita kaipaan ja yksi niistä on ehdottomasti englantilaisten ruokakauppojen valikoimat. Onneksi monia juttuja, joita olen sieltä kaivannut, saa nyt myös Suomesta. Näistä mainita voisi esim. Habitat-ketjun ja Marks&Spencer -tavaratalon ja juuri kilahti postilaatikkoon tieto, että japanilainen Muji on tulossa Suomeen! Eli pitkän odotuksen päätteeksi tuotteet seuraavat minua tänne! Mahtavaa!


Sen lisäksi, että olen auttamaton anglofiili, olen myös perso kaikille ihanille pakkauksille. Sain kokeiltavaksi näitä ihania brittiläisen Tescon ruokatuotteita, joita saa nyt myös S-ryhmän ruokakaupoista. Kaikki pakkaukset ovat niin kauniita ja myös hinta-laatusuhde tuntui olevan kohdallaan.

Tesco on minulle tuttu kauppaketju Britanniassa asutuilta vuosilta. Lähi-Tescosta tuli hankittua kaikki ruoat ja muut päivittäistavarat. Muistan köyhiltä opiskeluvuosilta sen, miten Tescosta oli varaa ostaa talouspaperia ja pyykinpesuainetta vain silloin, kun opintotuki kilahti tilille. Muuten oltiin ilman. Hassua miten pienet jutut jää mieleen!


Olin oikeasti ihan älyttömän innoissani kuullessani, että Tescon tuotteita saa nyt myös Suomesta. Työkaverin kanssa googlailtiin malttamattomina tuotevalikoimaa ja ostettiin heti ekat paketit teetä. Varmasti näitä tulee hankittua jatkossakin, ihan jo ihanien pakkausten vuoksi. Englantilaisissa supermarkettiketjuissa on muuten se hieno puoli, että kun siellä sisäänostomäärät ovat jotain ihan muuta kuin täällä Suomessa, pystyvät ne tarjoamaan mielettömän laadukkaita tuotteita edullisilla hinnoilla. Tietenkin me suomalaiset haluamme suosia suomalaista ja niin minäkin teen. Mutta minulle nämä ovat vähän niin kuin toisen kotimaan tuotteita, joten en osaa niitä hirveästi vierastaa.Ja kaikki erikoisruokavaliota noudattavat hihkuvat varmasti ilosta, kun Tescon Free From -tuotteet lisäsivät valinnanvaraa reippaasti. Valikoimien suppeuden erikoisruokavaliotuotteissa olen minäkin huomannut nyt kun perheessä on yksi vehnää ja monta laktoosia vältteleviä. Kiva kun on enemmän, mistä valita!


No niin, nyt on aika julkistaa myös arvonnan voittaja. Kiitos kaikille osallistujille!

Cobblerinan nahkatupsukorvikset voitti

Sara kommentilla:

Noi on upeat!

Onnea Sara! Lähetän sinulle sähköpostia, jotta voimme sopia korvisten toimittamisesta.

Nyt haluan toivottaa teille kaikille oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua! Mikä teille on tärkeää ruokatuotteissa?

Tescon tuotteet on saatu lehdistönäytteinä.

I'm happy to see Tesco's food products here in Finland. And the value and packaging design is really great!

Love, Kati