Hei kaikki ihanat! Täällä vietetään ihanaa kesäistä pitkää viikonloppua! "Aa että!" sanoisi eräs Putous-hahmo. Sekä eilen että tänään olen taas möyrinyt tuolla pihalla. Ei mitään järisyttävää, vaan enemmänkin pientä näpertämistä. Kukkien istuttamista ja rikkojen kitkemistä. Piha näyttää paremmalta kuin koskaan, vaikka puput ovat päässeet tekemään talvella tuhojaan ja muutama puu ja kasvi on vaihdettava uusiin.


Jokin aika sitten pääsin sisustusgurusiskoni kanssa taas sisustuskaupoille. Hän kierrätti minua monissa liikkeissä ja mukaan sillä reissulla tarttuivat nuo kivat marokkolaislaatat. Pikkulaatat tulivat tarpeeseen, sillä meidän ikkunalauta on niin kapea, ettei siihen mahdu mikään ruukku. Näin pikkulaatoilla voin tukea ruukkua ikkunalaudan edessä. Lisäksi hankin astianpesuainepullolle oma alusensa. Se kun pakkaa vähän orpona pyörimään tiskipöydällä. Iso laatta oli tarkoitettu oikeastaan kattilanaluseksi, mutta en ole sitä vielä siihen tarkoitukseen ehtinyt käyttämään. Toisaalta se on kiva ihan koristeenakin tuossa keittiön ikkunalla.


Vastavaloon kuvatessa kuvista tuli vähän tummia, mutta toisaalta laatat erottuvat niissä ihanasti. Tähtiruukussa on rosmariinia, joka on ehkä minun lempiyrittini. Toisessa ruukussa on lankaköynnöstä, joka on sikäli kiva pitää keittiössä lähellä vesipistettä, koska sitä saa olla ihan jatkuvasti kastelemassa. Muuten se on minusta kaunis. Mietinkin tuossa, että pitäisikö sitä alkaa hiljalleen pyörittämään jonkun rautalankakranssin ympärille. Vois olla nätti...


Ihanaa ajatella, että kahden vapaapäivän jälkeen on vielä kokonainen viikonloppu edessä! Ja vaikkei hellettä olekaan luvassa, taitaaa ilma pysyä kivan aurinkoisena. Onneksi minulla on vieläkin myllerrättävää tuolla pihalla! Jotenkin näin keväällä pihahommat vaan maistuvat, mutta heinäkuun jälkeen tuntuvat taas ihan pakkopullalta, mikähän siinäkin on?

Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille!

I got these lovely Moroccan tiles to decorate the kitchen sink area. I think they look beautiful and personal.

Love, Kati