Iloiset terveiset Prahasta! Tai nyt jo täällä kotona, mutta postauksen kuvat ovat kuitenkin alkuviikon Prahan reissulta, jonka tein työn puitteissa. Turistihommiin ei oikein kauheasti ollut aikaa, joten en lähtenyt kameraa kantamaan mukanani. Kuvat on siis napsittu kännykällä ja osa onnistuikin ihan hyvin.


Praha on kaunis vanha kaupunki. Minun mieleeni tuli siitä vahvasti Tallinna. Se on vaan paljon isompi. Eli jos tykkäät Tallinnasta, tykkäät Prahasta. En nyt lähde tässä hirveitä matkavinkkejä teille antamaan, koska en niin kauhean syvällisesti päässyt Prahan sisimpään tällaisella pikavisiitillä tutustumaan.


Minulle ehkä kaikkein ihanin asia Prahassa oli pitkälle edennyt kevät. Oli ihana nähdä taas vihreitä puita, nurmikkoa ja kauniita kukkia. Me kun täällä Suomessa vielä odottelemme kevään tuloa, oli ihana saada siitä pieni maistiainen syreenien ja hevoskastanjoiden kaunistamina.


Viime lauantaisella Tampereen reissulla kuvasin paikallisia rakkauslukkoja, ja olihan niitä pakko Prahassakin kuvata, kun sattuivat kohdalle. Jotenkin ihana perinne tuo lukkojen laittaminen, vaikken ole kenenkään kanssa sellaista koskaan päässyt laittamaan. Ehtiihän sitä vieläkin, eikös?Illallisen jälkeen tuli  mahdollisuus ottaa muutama Praha by night -kuva, jotka onnistuivat kännykällä yllättävän hyvin.

Tässä nämä kuvaterveiset! Toivottavasti tykkäsitte ja saitte vähän kuvaa siitä, millaiset maisemat Prahassa on. Vaikka työmatkat ovat kivoja, on niiden jälkeen aina vähän sellainen voipunut olo.

Onneksi huomenna onkin taas perjantai ja viikonloppuna ei ole kamalasti ohjelmaa. Tytär on tämän viikon Puolassa vaihto-oppilaana. Tuskin maltan odottaa, että hän tulee takaisin kotiin lauantaina!

Iloa loppuviikkoon!

Here are some pictures from my short visit to Prague. It reminded me a lot of Tallinn. It was full of beautiful buildings and most of all green parks that were nice to see as we're still waiting for spring here in Finland. It's soooo cold all the time!

Love, Kati