Keväinen tervehdys! Niin on ollut ihana aurinkoinen sää tänään aa että! Meidän pihaan on tullut kesä, sillä kaivoimme autotallista esille kesäkalusteet ja trampoliinin. Nyt on ensimmäisen kerran sellainen kunnollinen kesätunnelma! Eihän kukaan enää muistakaan toissapäiväistä lumisadetta, eihän?

Kuukauden parhaistakin on aikaa muutama kuukausi. Jäin pohdiskelemaan, että onko nämä sellaisia postauksia, joita haluan tehdä, enkä vieläkään tiedä asiaan vastausta, mutta tässä nyt jokatapauksessa huhtikuun parhaat. Vain koska mä voin. Aloituskuva on Instagramiin tekemäni kooste huhtkuun kuvista. Villa Valko löytyy myös Instasta nimellä @villavalko ja sinne postailen kuvia vielä vähän useammin kuin tänne blogiin.

Huhtikuun...


paras ostos oli Ruotsista tuotu Mion maljakko. Ihailen sitä ihan joka päivä. En varmaan koskaan kyllästy siihen. Ja esittelen sitä kaikille kyläilijöille niin innoissani. Koska se on vaan niin ihana!


paras sisustusjuttu oli vihdoin olohuoneen seinälle saadut taulut. Olihan ne kolme vuotta sitä jo odottaneetkin. Ja niitäkin ihailen päivittäin. Niin kauniit ja tuovat kivasti luonnetta muuten niin vaaleaan olohuoneeseen. Onneksi odotus ei kestänyt pidempään.


huonoin ostos oli Kodin1 -verkkokaupasta tilattu lasimarmorinen pöytä, joka kuitenkin vihersi niin, että päätin palauttaa tuotteen. Voi mikä stressi siitä pöydästä sitten lopulta tulikaan!!! Älkää ihmiset ikinä tilatko mitään tuosta verkkoakaupasta! Palauttaminen on hankalaa ja kallista ja palvelu epäystävällistä. Mielestäni sisustusasioissa pienet värijutut ovat niin tärkeä asia, että palauttaminen pitäisi olla itsestäänselvää eikä sen pitäisi maksaa maltaita. Ja jos tuotteesta tai sen väristä on mahdotonta saada niin hyvää kuvaa verkkokauppaan, että värisävy olisi täysin selvä, voisi siitä mainita ainakin tekstissä!

Minä päädyin myymään pöydän, joten en hävinnyt kovinkaan paljon, mutta jos olisin palauttanut, olisin hävinnyt oikeasti aika paljon rahaa pöydästä, jota minulla lopulta ei olisi ollut! Kaikenkaikkiaan kohtuutonta. Kokemukseni uudesta Kodin1-verkkokaupasta jäi siis tosi huonoksi. Luotin tuttuun Kodin1 -brändiin, mutta ei olisi kannattanut! Varoitan siis kaikkia nyt ihan julkisesti. Älkää tilatko sieltä mitään! Onneksi omalla kohdalla loppu hyvin kaikki hyvin ja pääsin sen pöydän aiheuttamasta stressistä. Eläköön vanha ihana aito puupöytä!


ihanin tapaaminen oli bloggaritapaaminen Mansikkatilan mailla -blogin Tainan, Talossa nro 23 -blogin Sadun ja Kotonasi -blogin Annukan kanssa kevämessuilla. Siellä sain myös Tainalta nuo ihanat betonimunat, jotka pääsevät taas ensi pääsiäisenä esille. Ihanat! Siis naiset ja betonimunat!


suosituin postaus oli kirjoitukseni bloggaamisesta. Siihen tuli ihan mielettömästi kommentteja ja löysin linkitettyjen blogien kautta tosi monia uusia kivoja blogeja. Paljon kivoja uusia tuttavuuksia. Ihanaa, että bloggaaminen vieläkin kiinnostaa ja myös uusia blogeja syntyy, koska ainahan joku myös lopettaa. Tämä on kiva harrastus, josta saa niin paljon enemmän kuin joutuu antamaan. Tuo postaus löytyy täältä.


inspiroivin väri oli vaaleanpunainen. Sitä tuli kuviin erityisesti kukkien kautta. Mikähän siinä on, että aina valitsen vaaleanpunaiset tai valkoiset tulppaanit? Kun tapasin mieheni, vaihdoin työkoneen näytönsäästäjään vaaleanpunaisen kukkakuvan. Työkaverini huomautti aiheesta ja kertoi sen olevan merkki rakastumisesta. Totta tai ei, vaaleanpunainen on minusta ihana väri ja kyllähän se tekee hyvää vähän katsoa maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi ja erityiesti vielä rakastuneena.
 

Huhtikuu oli siis aika ristiriitainen. Ihan jo ilmojenkin puolesta. Mukamas kevät mut ei sitten kuitenkaan. Olkoon toukokuu meille ihana, keväinen ja lämmin!

Mitä mieltä olette muuten tällaisista koosteista? Hitti vai huti? Pitäisikö näitä jatkossa tehdä vai jättää tekemättä? Auttakaa nyt naista mäessä, kun en itse osaa päättää.

Some pictures from April. It was a month of mixed feelings but the colour was definitely pink!

Love, Kati