Virvon varvon tuoreeks terveeksi tulevaks vuodeks! Täällä mä odottelen innolla pieniä noitia ja trulleja meille virpomaan. Munat on valmiina ja pääsiäistunnelma on käsin kosketeltavissa. Ihanaa, kevät on täällä! Eilinen meni iloisesti blogikollegoiden kanssa Kevätmessuilla. Treffasimme siellä Annukan, Tainan ja Sadun kanssa. Tämä oli meidän porukan ensitapaaminen, eikä taatusti jää viimeiseksi. Hassua, miten vuosien blogiystävyyden myötä tuntuu, kuin oltaisiin aina tunnettu. Ihan kuin oltaisiin ihan vanhoja ystäviä. Tai niin me varmaan ollaankin, mutta sellaisella nykyaikaisella tavalla.


Meillä on täällä munat pöydällä kristallisessa korissa, joka on isänäidiltä peritty. En oikein tiedä pidänkö siitä vai en. Mieheni pelasti sen kuolinpesästä, joten hän varmasti piti siitä erityisesti, koska ajatteli sen olevan pelastamisen arvoinen. Ja onhan se vähän erikoinen. Ainakaan en ole muilla tuollaisia nähnyt. Minulle tuohon astiaan liittyy paljon muistoja kun isoäitini tarjosi siitä usein Fazerin parhaat -karkkeja, joista KissKiss oli oma suosikkini. Oi mitä lapsuusmuistoja!
Kyllähän tuo kristallikori myös sopii hyvin pääsiäiseen. Se on vähän niin kuin hienomman noidan kori, eikös vaan?

Nyt täytyy lähteä täyttämään kansalaisvelvollisuutta. Sitä varten henkiseksi tueksi nappaan mukaan miehen ja Bean. Ihanaa palmusunnuntaita!

Easter time is here! Have a great one!

Love, Kati