sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Täällä on sulle palkka!


Virvon varvon tuoreeks terveeksi tulevaks vuodeks! Täällä mä odottelen innolla pieniä noitia ja trulleja meille virpomaan. Munat on valmiina ja pääsiäistunnelma on käsin kosketeltavissa. Ihanaa, kevät on täällä! Eilinen meni iloisesti blogikollegoiden kanssa Kevätmessuilla. Treffasimme siellä Annukan, Tainan ja Sadun kanssa. Tämä oli meidän porukan ensitapaaminen, eikä taatusti jää viimeiseksi. Hassua, miten vuosien blogiystävyyden myötä tuntuu, kuin oltaisiin aina tunnettu. Ihan kuin oltaisiin ihan vanhoja ystäviä. Tai niin me varmaan ollaankin, mutta sellaisella nykyaikaisella tavalla.


Meillä on täällä munat pöydällä kristallisessa korissa, joka on isänäidiltä peritty. En oikein tiedä pidänkö siitä vai en. Mieheni pelasti sen kuolinpesästä, joten hän varmasti piti siitä erityisesti, koska ajatteli sen olevan pelastamisen arvoinen. Ja onhan se vähän erikoinen. Ainakaan en ole muilla tuollaisia nähnyt. Minulle tuohon astiaan liittyy paljon muistoja kun isoäitini tarjosi siitä usein Fazerin parhaat -karkkeja, joista KissKiss oli oma suosikkini. Oi mitä lapsuusmuistoja!
Kyllähän tuo kristallikori myös sopii hyvin pääsiäiseen. Se on vähän niin kuin hienomman noidan kori, eikös vaan?

Nyt täytyy lähteä täyttämään kansalaisvelvollisuutta. Sitä varten henkiseksi tueksi nappaan mukaan miehen ja Bean. Ihanaa palmusunnuntaita!

Easter time is here! Have a great one!

Love, Kati

12 kommenttia

 1. Tuo kristallikori on ihana ja just passeli pääsiäisenä.
  Ihanaa palmusunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Todellakin. Hienomman noidan hienompi kori :). Käytetään vain erikoistilaisuuksissa ja muuten mennään matalalla profiililla.

  Olen vieläkin jotenkin ihan erityisesti fiiliksissä eilisestä ja odottelen jo tulevaa. Itseasiassa eilen aloin haaveilla siitä, että ehdittäisköhän me kaiken muun ohessa vaatekaupoillekin, kun se on mulle aina yhtä tuskaa yksinään, mutta jos olis tukea ja turvaa ja makutuomareita sovituskoppiin, niin EHKÄ minä verkkaripenttikin saisin joskus aikaiseksi ostaa itselleni jotain hienompien noitien parempia vaatteita :).

  Leppoisaa sunnuntai-iltaa ja kuulumisiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule vasteostoksetkin onnistuu! Sovitaan vasn päivä, niin tulen viivana! 😍

   Poista
 3. No, kävikö noitia? Meillä taisi käydä ehkä 12 virpojaa. Hienot vitsat sain, ne koristavat nyt Kesähuonetta.:) Ja muuten, tälläkin postauksella voisi hyvin osallistua Kukkailotteluun.;D

  Olen Annukan tavoin vielä aika fiiliksissä eilisestä. Olette olleet mielessäni, perhekin on saanut osansa meidän tapaamisesta.<3 Kyllä mä olen ihan valmis makutuomariksi Annukan vaateostoksille.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin ja joo, vaateostoksillekin minut saa ylipuhuttua. Kävi täällä ehkä 8 virpojaporukkaa, mutta ralli lähti vähän normaalia myöhemmin käyntiin! 😍

   Poista
 4. Miehen mummilla taisi olla tuollainen kristallinen 'Hienomman noidan kori' ja karkkia siinä aina oli...sellaisia hiemna kuivahtaneita mermaladikuulia ;)

  Äänioikeus käytettiin oikein porukalla, kun Likkakin lähti samaan reissun mun ja Ukon kanssa. Loppupäivä meni leipoessa ( jotta saan Tainalle munankuoria), suunnitellessa jotain kivaa tapaamista ja pihaa haravoidessa. Vihdoinkin tuntui oikeasti keväältä!
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät se näköjään keikkuu taas. Täällä tänä aamuna ripaus lunta! 😂

   Poista
 5. Mullakin on ton tyyppinen kristallikori. Aion panna pääsiäismunat siihen. Minusta sinun kristallikoppasi on kaunis.
  Kaikki ei tosin pidä kristallista, mä tykkään.

  VastaaPoista
 6. Kaunis kristallikori ja hyvä, että se pelastettiin.
  Sääli kun me emme kohdanneet messuilla - tosin itse olin vasta sunnuntaina.
  Mukavaa pääisiäisviikkoa Kati ❤️

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall