Hei vaan te kaikki kivat!  Vaikka postauksessaa ajattelin kertoa meidän keittiön String-hyllystä, on pakko alkuun vähän höpistä kuulumisia. Vitsit miten ihanaa on taas viettää pitkää viikonloppua! En valita! Vaikka kesä antaa odottaa itseään, olemme Bean kanssa tällä viikolla nauttineet monista pitkistä keväisistä lenkeistä.

Kerroin ehkä aiemmin työpaikallani käynnissä olevasta liikuntahaasteesta, jossa tavoitteena on liikkua neljä tunnin jaksoa viikossa. Kuulostaa vähältä, mutta joinain viikkoina minulla on oikeasti tekemistä, että löydän sen ajan, että ehdin tuon neljä tuntia saamaan täyteen. Kaikki tavoitteeseen päässeet palkitaan kesäkuussa kivalla palkinnolla, mutta me alkuun ahkerasti aloittaneet saimme eilen yllärinä tsemppipalkinnoksi Gymstickin pitkät pilatesrullat. Minä ehdinkin jo heti eilen illalla sillä rullailemaan auki selkä- ja pohjelihaksia. On muuten tosi hyvä kapistus! Ei kuulu kuin ruts ja rats kun selästä aukeavat kaikennäköiset lukot!


Kuten blogia pidempään seuranneet tiedätte, on meidän keittiön seinällä suosittu String Pocket -hylly. Se on ollut siinä jo tovin, mutta ei ole ollut päivää, jona olisin katsonut hyllyä ja miettinyt etten sitä siihen haluaisi. Se on niin kiva paikka laittaa esille muutamia pieniä ajankohtaisia keittiöjuttuja ja mielestäni se tuo myös ripauksen kodikkuutta keittiöön. Tykkään!


String-hylly on niin kätevän kokoinen. Se on vain ehkä 10 cm syvä ja leveytäkin taitaa olla vain noin 60cm, joten hylly mahtuu aika pieneenkin väliin. Pienestä koostaan huolimatta se on jämäkkää tekoa ja siihen mahtuu yllättävän paljon. Meillä vakiokalusteisiin kuuluu Marimekon Oiva -teepannu ja Marimekon mustavalkoiset Räsymatto -teekupit, joita hassua kyllä tällä hetkellä ei hyllyssä ole.

Ylähyllyllä on nyt jo jonkin aikaa olleet kivat kultakoristeisen valkoiset mukit, jotka saimme lahjaksi meillä maaliskuussa vierailleelta puolalaiselta vaihto-oppilaalta. Mukit ovat todella kauniit ja kivan isot, mutta valitettavasti ne on pestävä käsin, joten en ole vielä raaskinut niitä käyttää. Onneksi saan ihailla niitä joka päivä tuossa String-hyllyllä. Niiden oivaksi pariksi sopii House Doctorin pieni kultaraitanen maljakko. Kuten näette, ei meidän Stringin kalustus ole niin kovin tarkkaan harkittua, eikä kaiken tarvitse minun mielestäni niin kovasti edes matchata toisiinsa. Pääasia on, että hyllyllä on minun silmääni miellyttäviä tavaroita, joita voin sitten päivittäin siinä ihailla.


Tänään on luvassa rippimekon ostamisreissua oikein isolle kirkolle. Saa nähdä löytyykö mekkoa vai saammeko siitä aikaiseksi sellaisen äiti-teini-sanaharkan?! Joka tapauksessa on ihana päästä viettämään aikaa rakkaan tyttären kanssa!  Sitä ennen pientä siivoilua ja koiran lenkittämistä.

Iloista lauantaipäivää ja ihanaa pitkää viikonloppua kaikille!

I love the String Pocket shelf that we have in our kitchen. It's such a lovely little shelf where I can display all lovely things that I want to adore in my everyday life. Have a great weekend!

Love, Kati