lauantai 22. huhtikuuta 2017

Siitä se ajatus sitten lähti, muttei koskaan saapunut maaliin


Tänä aamuna minä olen ollut täällä ihan yksin. En kuitenkaan ypöyksin, sillä onhan minulla tuo karvakamu. Uskollinen ystävä. Ja kun tässä nyt tuli mahdollisuus vähän niin kuin tehdä mitä haluaa, nautin aamiaisen vuoteessa. Sanasta yksin tulee muuten ehkä vähän kurja tunnelma. Se liitetään niin helposti yksinäisyyteen, joka on kyllä kieltämättä negatiivinen asia. Yksinoleminen toisaalta ei ole ja välillä ihan kaipaankin sitä. Saan tehdä mitä haluan, olla miten haluan ja nauttia talon hiljaisuudesta.  Ja se toisaalta mahdollistaa elämysten järjestämisen ihan itselle, sellaisten elämysten, joita ei tule perheen kotona ollessa järkättyä. Vaikka sänkyaamiaisen....
Sänkyaamiainen toki lievitti pikkuisen minuun iskenyttä sisustusmasista. Masis johtuu siitä, ettei sisustussuunnitelmani olohuoneen suhteen mennytkään yhtään putkeen. Visiossani minulla on kultajalkainen marmoripöytä ja sen yläpuolella kultainen Artekin lamppu, mutta eihän se niin mennyt. Tilasin Kodin1 -verkkokaupasta kultajalkaisen marmoripöydän. Tai kyllä siinä kuvattiin pöydän kannen olevan lasimarmoria, eli ei aitoa kiveä. Se näytti kuitenkin kuvassa ihan kivalta. Eilen pitkän odotuksen päätteeksi tuo pöytä sitten saapui. Se oli miljoonaan kääreeseen kääritty ja minulla kesti tovi, ennen kuin sain paketin auki. Vaikka paketissa oli jokin repeymä, oli pöytä kuitenkin ehjä. Mutta voihan pettymys kun pöydän kansi ei ollutkaan odotusten mukainen! Siinä oleva marmorikuvio nimittäin vihersi kovastikin paljon ja muutenkin pöytä tuntui rimpilalta ja heppoiselta. Voihan pettymys! Kokosin sen kuitenkin omalle paikalleen, jotta näen oikeasti, että onko se niin paha, kuin aluksi ajattelin ja valitettavasti jouduin toteamaan sen olevan juuri sitä.Soitin terapiapuhelun sisustusgurusiskolleni ja hän yritti keksiä keinoja saada kokonaisuus vielä jotenkin toimimaan ja lupasi vielä tänään tulla paikan päälle antamaan painavan sanansa pöytäpulmaan. Joskin minusta nyt tuntuu, etten ehkä jaksa odotella niin kauaa, koska joka kerta pöytää katsoessa pettymys iskee vielä kovemmin. Harmittaa ihan tosissaan. Nyt tuon pöydän palauttamisrumba on varmasti ihan älytön, mutta pakko se on tehdä. Pah!Sisustusmasiksen saattelemana olen nyt sänkyaamiaisen voimistamana tsekkaillut netistä ehkä jopa satoja pöytävaihtoehtoja korjaamaan minun hirveän pettymykseni! Jos totta puhutaan, taidan nyt olla asian suhteen niin hukassa, että puupöytä jää paikoilleen, enkä aio hetkeen edes miettiä asiaa. Puupöytähän on oikeasti ihan nätti, mutta kun minulla oli toisenlainen suunnitelma. Eikä minulla ollut ikinä puupöydästä edes ajatusta luopua, koska se on niin klassinen. Se olisi vain päässyt hetkeksi lepäämään kunnes taas päädyn ryymsteeraamaan.Mitä tästä taas opimme? Feikki on feikki ja halvalla ei hyvää saa. Blaah!

Vaikka tämä viikko on ollut lyhyt, on se ollut niin kiireinen, että olin eilen illalla aivan töttöröö. Kaipa sitä kevätväsymystäkin on vähän liikkeellä. Kaikista masiksista huolimatta nautitaan me tänään oikein ihanasta lauantaipäivästä! Ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, tai vaikka vappua, jonka yhteydessä saamme taas pitkän viikonlopun. Yesss!

I had the pleasure of being on my own this morning, so I had my breakfast in bed. Bliss!

Love, Kati

18 kommenttia

 1. Oikea pöytä tulee eteesi, kun aika on kypsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulee. Harmitta tietty, mutta kun olen lähtenyt palauttelemaan pöytää myyjälle, se se vasta harmittakin, kun palvelu sieltä päin on todella nuivaa. Tiedän, ettei sieltä kannata ikinä enää ostaa mitään!

   Poista
 2. Samaa ajattelin kuin Katja tuossa edellä. Mutta ymmärrän tuskasi, kun on visio, niin se olisi kiva toteuttaa, ja mieluummin jo eilen.

  Perheen äidille yksinolo on kaikkea muuta kuin yksinäisyyttä, mutta ah niin ihanaa ja tarpeellista 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Visio on jo onneksi ehtinyt kehittyä, joten eipä tässä hätiä... :)

   Poista
 3. Sisustuspettys on aina paha pettymys ja se palautus, huoahh. Kivaa viikonloppua kuitenkin Kati����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kaikista kamalinta näyttää olevan se palautusrumba! Eikiva!

   Poista
 4. Jep, verkko-ostokissa on aina tuo vaara, että tavara ei luonnossa näytäkään siltä kuin pitäisi. Vaatteissa jostain kumman syystä useammin kuin muissa tavaroissa.:P No, kyllä se oikea sieltä tulee vielä vastaan, jos et ehdi muuttamaan mieltäsi ennen sitä.;D Mä etsin yhteen väliin vanhaa keittiöpöytää nettikirppiksiltä, oisin heivannu meidän arkun olkkarista. Sopivaa ei tullut vastaan, ja nyt on taas tyytyväinen tähän arkkupöytään. Miten niin häilyväinen?!:))

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä olen verkko-ostoksissani varovaisempi tulevaisuudessa, sillä tuota kauppaa en voi kyllä suositella. Jos hommat nyt eivät mene palautuksen puolesta putkeen, aion kirjoittaa asiasta myös blogiin varoittavana esimerkkinä. EI hyvä :(

   Poista
 5. Löysinpäs kivan blogin..liityin lukijaksi

  VastaaPoista
 6. Sisustuspettymyksiä olen itsekin kokenut. Välillä todella ärsyttää, miten kuviin saadaankin joku ihan kökkötuote näyttämään niin hyvältä. Onneksi on palautusmahdollisuus, vaikka sekin on ihan pepusta.
  Ihanalta näyttää sinun aamupalasi, nam!
  Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EI kun leuka rintaan ja kohti uusia sisustuspettymyksiä! :)

   Poista
 7. No voi ei! Joskus on itsellekkin käynyt noin. Toivottavasti löydät pian uuden ja mieleisen pöydän!
  Voi lurps noita mansikoita!
  Ihanat kuvat! <3

  VastaaPoista
 8. Voi harmi!
  Juuri tuon takia netistä tulee tilattua harvemmin mitään suurempaa. Varsinkin se palauttaminen on niin työlästä.
  Se on kyllä tosi ärsyttävää, kun innolla odottaa tuotetta saapuvaksi ja sitten se on ihan erilainen mitä on kuvitellut.
  Tuo sinun aamupalasi näyttää niin herkulliselta!
  Kivaa sunnuntaita♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä aion itsekin olla tulevaisuudessa varovaisempi nettiostosten kanssa, varsinkin jos toimija ei ole tuttu.

   Poista
 9. Voi harmi. Toivottavasti juuri oikeanlainen pöytä putkahtaa jostain eteesi. Kylläpä olet nautiskellut kauniin ja herkullisen aamiaisen, nyt alkoi tehdä mieli croissantia ja mansikoita... Yksinolo on minun mielestäni joskus todella tarpeellista ja mieluisaa. Silloin saa mieli levätä.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se putkahtaa. Ja suunnitelmakin on tässä jo ehtinyt jalostua....

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall