Hei mahtavaa! Tänään on perjantai! Wohoooo! Olen siis selvinnyt ensimmäisestä loman jälkeisestä työviikosta. Tiukille otti ja viikko tuntui pitkääkin pidemmältä, mutta nyt se on ohi! Jessss!Erityisesti tämän viikon aikana, mutta jo aiemminkin, on mielessäni pyörinyt meidän olohuoneen sisustus. Kyllä! Sitä minä sitten jaksan vatvoa! Vajaa vuosi sitten hankittu puupöytä on ihana, mutta jo silloin ennen puupöydän hankkimista himotuslistalla oli marmoripöytä. Nyt se marmoripöytä on taas alkanut kummittelemaan mielessäni ja löysin jopa yhden mieleisen. Ehkä juuri lyhyt visiitti MIOon Ruotsissa vahvisti orastavaa marmorinhimoani. Ja sitten kun vielä keksin, että kultajalkaisen pöydän päälle sopisi hienosti Artekin kullan värinen valaisin, en ole pystynyt ajatuksesta enää
 luopumaan!
Sohvapolitiikka on pyörinyt mielessä jo jonkin aikaa, koska edelleen haluaisin keventää olohuoneen tunnelmaa vaihtamalla kolmen- ja kahdenistuttavat sohvat yhteen divaanisohvaan sekä luopuisin valkoisesta lipastosta, joka on mielestäni liian raskas. Lipasto olisi lähdössä kiertoon, mutta puupöydästä en ajatellut kokonaan luopua, vaan sille löytyisi paikka yläkerran vierashuoneesta. Sohvapolitiikkan esteenä on raha, sillä kaikki himoitsevani sohvat ovat sen verran hinnakkaita, että odottaa täytyy. Jos minulla olisi taikasauva, taikoisin meille varmasti Hakolan sohvan tai jonkun muun laadukkaan divaanisohvan. Harvoin saan tällaista pakkomielleinspiraatiota, kuin mikä minulle nyt on olohuoneen sisustamisen suhteen tullut. Ehkä se tarkoittaa sitä, että omat toiveet ja ajatukset olohuoneen suhteen alkavat hiljalleen kirkastua. Kuvat on lainattu MIOsta, Artekista ja Hakolalta.

Mitä ajatuksia nämä suunnitelmat herättävät? Mitä itse haluaisitte olohuoneeseenne hankkia?

Oikein ihanaa viikonloppua! Minulla on huomenna tiedossa kiva päivä, sillä tapaan muutaman ihanan blogikollegan kevätmessujen merkeissä! Jeeeee!

I have some plans to renew our livingroom decor. I'd like to get a marble table, a new sofa to replace the current two sofas and a lovely Artek gold pendant lamp.

Love, Kati