Otsikko on lainattu uusimman Glorian Koti -lehden kannesta. Vaikka kevät ei ole keikkunut vielä toivottuun suuntaan, aiheuttaa jo pelkkä valoisuuden lisääntyminen ja vuoden parhaan ajan läheisyys minussa hirveitä innostuspurkauksia. Juuri nyt tuntuu, että monet asiat inspiroivat ja niinpä listasin tähän omat TOP 5 juuri nyt keväthurmosta aiheuttavat jutut.

  1. Olohuoneen sisustamisideointi jatkuu. Kukkaronnyörien tiukkuus aiheuttaa pientä viivästystä, mutta ideoista on jo edetty pienillä askelilla seuraavaan vaiheeseen. Tästä myöhemmin myös täällä blogissa. Jo ihan pienillä jutuilla olohuone tuntuu taas olevan askeleen lähempänä tavoitetta.
  2. Liehuhihat. Minulla on megasuuri innostus nyt kovin muodikkaisiin liehuhihoihin. Ostin jo KappAhlista yhden liehuhihapuseron ja nyt kiinnostaisi hankkia toinen saman tyyppinen esim. raitakuosisena. Ihanaa, kun muoti innostaa!
  3. Kävelylenkit. Tuntuu hyvältä kun kävelylenkit pitkän ja pimeän talven jälkeen taas innostavat. Kevyemmät kengät ja vähempi vaatetus tekevät lenkkeilystä niin paljon mukavampaa! Työpaikan neljä tuntia viikossa -liikuntahaaste motivoi ja toistaiseksi ollaan tavoitteessa.  
  4. Kulta näyttää juuri nyt tosi hyvältä. Himoan sitä kotiin ja koruina tulee eniten käytettyä kullanvärisiä kaulakoruja ja kelloa.  
  5. Lukeminen. Kirjoja, blogeja, sanomalehteä, aikakauslehtiä. Luen tällä hetkellä tosi paljon. Huomaan välillä olevani niin väsynyt ja ehkä jopa epäkiinnostunut aivan kaikesta, ettei lukeminen jaksa kiinnostaa. Pyrin silti päivittäin lukemaan ainakin sanomalehden ja joitain blogeja, mutta nyt lukemiseen tuntuu olevan enemmän intoa kuin aikoihin. Onneksi luettava ei tästä maailmasta lopu!

Kertokaahan, onko teillä keväthurmosta ja jos niin mitä sitä aiheuttaa?

Kivaa viikkoa!

At the moment I'm in love with livingroom decorating ideas, big sleeves, long walks, anything golden and reading. Have a great week!

Love, Kati