Iloista vappuaaton aamua! Jos haluat, että mieli pysyy vappufiiliksissä, suosittelen olemaan katsomatta ulos. Ikkunasta avautuva näkymä nimittäin poistaa kaikki vappufiilikset hyvin tehokkaasti. Ei kai tämä nyt niin epätavallista ole, mutta silti se tuntuu ärsyttävältä. Joo, on lottovoitto syntyä Suomeen, mut jokeri jäi saamatta, eli aurinkoinen sää. Lohduttelen itseäni usein ajatuksella siitä, ettei ruotsalaisilla ole sää sen parempi. Itse asiassa ruotsalainen kollega nimesi tämän tyyppisen säätilan kerran osuvasti lauseella "instant depression weather".   Eli välittömän masennuksen aiheuttavaksi sääksi. Osuvaa.


Eiliset mekko-ostokset olivat muuten menestyksekkäät, sillä mekko löytyi ja myös siihen sopiva pieni bolero. Mukana mekko-ostoksilla meillä oli siskoni ja hänen rippikouluikäinen tyttärensä. Olipa muuten hulvatonta menoa! Haloseltahan ne mekot sitten löytyivät, mutta valehtelematta kahden tytön päälle kokeiltiin varmaan viittäkymmentä mekkoa. Nyt vielä pitää tytölle ehkä ostaa kengät ja itsellekin olisi kiva saada jokin mekko juhlapäivää varten, mutta se onkin sitten jo ihan toinen stoori.


Nyt on pakko lähteä kauppaan. Illalla tulee vieraita ja tarjoilut vielä puuttuvat. Lupasin lapsille, että leivon vielä munkkejakin. Kääk! Kiire tulee!

Oikein hauskaa vappua teille kaikille säästä huolimatta!

We have the First of May celebrations here in Finland today. The weather is wintry but I hope it won't stop our partymood.

Love, Kati