Moikkamoi!  Kiitos kovasti kaikista kivoista kommenteista edelliseen postaukseen. Tuollaiset vähän syvällisemmät jutut ovat minusta tosi vaikeita kirjoittaa ja silloin aina kovasti jännitän, miten te lukijat otatte ne vastaan. Jälkeenpäin luettuna ei postaus ollut kuitenkaan ehkä ihan juuri sellainen, kuin alunperin olin sen ajatellut olevan, mutta onneksi monet teistä löysitte siitä jotain ajateltavaa. Itselleni tuli mieleen jälkikäteen juttuja, jotka olisin halunnut postaukseen lisätä, joten ehkä voisin käsitellä asiaa vielä uudestaankin jossain vaiheessa. Toivottavasti se teille sopii.Nyt on jo sunnuntaiaamu ja tämä postaus on odottanut kirjoittajaa jo perjantai-illasta asti. Mutta välillä elämä vie toiseen suuntaan. Perjantaina käytin pitkän hetken tyttären kanssa jutusteluun ja nehän ovat niitä hetkiä, jolloin kaikki muut asiat on unohdettava ja otettava se aika ja hetki. Teinit kun keskustelevat juuri silloin, kun heille sopii, mutta jos itse yrität saada heitä juttelemaan, ei se välttämättä onnistukaan. Onneksi meillä on tyttären kanssa ollut viime aikoina tosi paljon yhteisiä keskusteluhetkiä! Miehen potiessa flunssaa, lähdin eilen kuskaamaan yhtä jalkapalloilijaa turnaukseen. No joo, snäpin kautta seuraavat huomasitte, että ehdin myös piipahtamaan IKEAssa. Olipa muuten kiva käydä IKEAssa itsekseni ihan rauhassa. Koeistuin sohvia ja hypistelin kaikkea kivaa. Mukaan tarttui pieniä kivoja juttuja ja viherkasveja.No niin, nyt sitten tuohon otsikon mottoasiaan. Tähän asti minulle ei ole sellaista ollut, mutta jos sitä on kysytty, olen usein sanonut sen olevan "mikä ei tapa, se vahvistaa". Ihan hyvä motto tuokin ja auttaahan se henkisesti kantamaan ulos monista kiperistä tilanteista, mutta jotenkin se on minusta tavanomainen ja toisaalta vähän negatiivissävytteinen. Nyt olen löytänyt ihanan positiivisen moton, jonka otan uudeksi elämänohjeeksi. Se on:

"Make today so awesome, that it'll make yesterday jealous!" 


Eli vapaasti suomennettuna; "Tee tästä päivästä niin ihana, että se tekee eilisen kateelliseksi!". Ihan niin kivalta ei minusta ehkä kuulosta tuo itse suomentamani versio, mutta englanniksi toimii kyllä. Minusta tuo motto on ihanan positiivinen ja se myös keskittyy jokaiseen päivään, jokaiseen hetkeen. Elämästä nauttimiseen, sen parhaaksi mahdolliseksi tekemiseen. Ihana!


Nämä kuvat sopivat hyvin mottoon, sillä perjantai oli ihanista työpäivistä ihanin. Sellainen päivä, että on vaikeaa saada seuraava päivä kadehtimaan! Sain nimittäin olla mukana kuvauksissa, jotka toteutimme ihanassa kodissa Helsingin keskustassa. Oli mahtavaa seurata ammattilaisten työskentelyä ja antaa siihen tarvittaessa oma näkemyksensä. Ilma ei meitä suosinut, mutta osaavien ihmisten johdolla kuvat onnistuivat todella hyvin ja saimme homman pakettiin. Kun lähdimme kollegan kanssa kuvauspaikalta kotiin, kiitti kuvaaja meitä ihanasta päivästä. Naurahdin siihen, että meille tuo on harvinaista herkkua, että työpäivä oli niin ihana, että siitä voi siksi erikseen kiittää. Pitäisi useammin ajatella noin ja kiittää kollegaa erityisesti silloin, kun päivä on ollut mitä ihanin. Niitäkin kuitenkin välillä on.


En voi, enkä halua sen enempää työasioista täällä blogissa höpötellä, mutta kyllä on insipiroivaa, kun saa tehdä innokkaiden ja osaavien ihmisten kanssa töitä! Siitä minä saan mielettömät kicksit! Tuo kuvauspaikka oli tosiaan aivan ihana, mutta koska meillä oli kaikenlaisia kuvauksiin liittyviä tavaroita pitkin poikin, en sellaista upeaa tilakuvaa pystynyt nappaamaan. Niin ja nämä ovat tietenkin kännykkäräpsyjä, sillä eihän minulla työpäivänä kameraa ollut mukana.


Näiden kuvien myötä haluan toivottaa teille mitä parhainta sunnuntaita ja ihanaa alkavaa viikkoa! Olkoon se niin ihana, että edellinen viikko tulee kateelliseksi!

These photos are from a photoshoot that I took part in last Friday. It was a work thing but we had a great day! My new motto is: ""Make today so awesome, that it'll make yesterday jealous!" It'll be hard to top that day, but I must try!

Love, Kati