perjantai 10. maaliskuuta 2017

Hitauden täyttämät aamutNiitä harvoin on. Hitaita aamuja. Viikonloppuisin joskus. Silloin, kun ei tarvitse rynnätä aamutuimaan turnaukseen tai muihin harrastuksiin. Minä nautin niistä. Parasta on oikeastaan se, jos kaikki muut ryntäävät turnauksiin tai tanssiharkkoihin ja minä jään Bean kanssa hidastelemaan.  Silloin nautin yöpuvussa oleilusta ja hyvästä aamiaisesta. Luen blogeja ja sanomalehden. Oleilen ja nautiskelen hiljaisuudesta, omasta rauhasta ja kahvikupposesta. Rapsuttelen Beaa. Se rakastaa hitaita aamuja, minun kainalossani makoilua. Paras ystäväni karvakuono.Tarpeeksi lorvailtuani saatan innostua kuvaamaan. Blogikuvia, mitäpä muuta. Ne kun tarvitsevat inspiraation lisäksi rauhaa ja tyhjän talon, tai ainakin alakerran. Asettelen ja mietin kuvakulmia, kokeilen eri asetelmia ja testailen valotuksia. Mietin kuvakulmia ja joskus ja kuvien yhteyttä. Välillä sitä ei löydy. Silloin vain kuvaan mitä haluan ja sitä, mikä inspiroi juuri silloin.


Tällä viikolla on elo ollut kaikkea muuta kuin hidasta, sillä viikkoa on värittänyt puolalaisen vaihto-oppilaan vierailu kotonamme. Kaikki on mennyt tosi hyvin ja on ollut mukava saada ripaus kansaivälisyyttä meidän perheen arkeen. Kaikki ovat päässeet harjoittelemaan englannin kieltä ja olen ilolla seurannut sitä, miten hienosti tyttäreni ja vieraamme ovat tulleet toimeen. Kyllä nuoret ovat niin ihania! Yhtäaikaa niin isoja ja niin pieniä, niin vahvoja ja niin hauraita!

Toivon sinullekin monia ihania hitaita aamuja! Ihanaa viikonloppua!

I love slow mornings. Then I enjoy a slow breakfast and read blogs and newspapers. This week has been busy, everything but slow.  This is because we've had the pleasure of hosting an exchange student from Poland. She's a lovely girl and we've really enjoyed having her.

Love, Kati

Love, Kati20 kommenttia

 1. Oikein ihanaa ja hidasta viikonloppua sinne ❤️

  VastaaPoista
 2. Hitaat aamut on ihan parhaita ja ihan totta tuo, että blogikuvien inspirointiin kaipaa hiljaisuutta ja rauhaa. <3 Upea hommeli tuo, että teillä ollut Puolasta vieras, arvostan että omaan kotiin ottaa vieraan ihmisen ja varmasti antaa kaikille paljon. <3

  Rauhaisaa viikonloppua Kati <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva tyttö ja kiva viikko. Oma tytär sanoi aamulla talon tuntuvan tyhjältä kun yksi on poissa... ❤️

   Poista
 3. Minäkin rakastan hitaita aamuja!
  Se on totta, että blogikuvien ottamiseen tarvitsee yksinäisyyttä ja rauhaa. Kukaan ei katso päätä pyöritellen kippojen ja kuppien siirtelyä;) Mutta on se tuo kuvaaminen niin rentouttavaa touhua, aa että!
  Ihanaa viikonloppua♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on sellaista omaa touhuilua, jolloin ei muiden kommentteja halua kuunnella. Ja niin monta kuvaa ja asentoa otetaan, kun on tarvis! 😀

   Poista
 4. Oih, minäkin kaipaan hitaita aamuja. Ehkä jo viikon päästä meillä on niihin paluu. Minun aamuja on häirinnyt meneillään oleva remontti. Onneksi se kuitenkin pitäisi olla ensi viikon perjantaihin mennessä ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva jos remppa on pian ohi ja toisaalta kyllä lopputulos aina palkitsee! 😍

   Poista
 5. Nuoret on kyllä niin kertakaikkisen ihania. Sitä vois vaan istua ja kuunnella ja tuijotella sitä nuorta energiaa ihan loputtomiin. Ja vaikka samalla on jotenkin haikea olo, niin silti on jotenkin niin ihana ajatella, että toisilla on vielä koko elämä edessä <3. Vaikkei tässä itsekään vielä mullan alle olla menossa :)

  Enkä kyllä tiedä minäkään montaa parempaa asiaa kuin kiireettömät aamut. Onneksi niitäkin elämään mahtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kun saisi osan tuosta nuorten innostuneisuudesta, mutta toisaalta minusta vanhemmiten osaa arvostaa enemmän pieniä asioita, jotka nuorilta usein unohtuu....

   Poista
 6. Aah - ihanat hitaat aamut. Vaan liian harvoin täälläkin vaikka lapset ovat jo kotoa pois muuttaneet. Tosin tällä viikolla jokainen aamu on ollut hidas, sillä olen ollut kotona potemassa flunssaa. Ja olisin kyllä mieluusti vaihtanut normiaamuihin;)
  Ihanaa viikonloppua, Kati <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flunssainen aamu ei ole kiva, vaikka hidas onkin. Parempaa vointia Lady! 😍

   Poista
 7. Omassa postauksessani puhuin juuri samasta asiasta...nämä hitää kiireettömät aamut lataavat akkuni <3
  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Nuo hitaat aamut ovat minusta parasta. Meidän koissulta sinne hau,hau terkkuja.
  Suloinen teidän koira, kainalossa meidänkin koira viihtyy ja tietenkin sylissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hauhau-terkut takaisin. Bea pääsee nyt pesulle, vaikkei se kovin tykkää.....

   Poista
 9. Viikonlopun hitaat aamut ovat parhautta ♥
  Minun Minnie tuppaa kyllä istumaan sylissä myös arkiaamuina joten lue siinä sitten Hesari ja hörpi kahvia - mutta sun sen yhteisen hetken meille kyllä.
  Ihanaa ja hidasta sunnuntaita ihanuus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne koirulit haluaa aina olla kaikessa mukana 😍

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall