Viime aikoina on tullut tehtyä taas muutama kiva pieni hankinta erityisesti koru- ja meikkilaatikkoon.  Päivän piristykseksi voi toki aina ostaa kukkakimpun, mutta mielestäni aivan yhtä paljon ja vähän pidemmän aikaan piristää joku kiva koru tai vaikka kynsilakka.  Eikä kaiken tarvitse olla hirveän kallista. Minusta on hauska ostaa ehkä vähän useammin pieniä kivoja koruja kuin aina maksaa maltaita ja sitten vaan käyttää niitä samoja. Vaihtelu virkistää! Ja korviksia hävitän tosi usein, joten jos ovat edullista sorttia, ei hävittäminen harmita niin paljon kuin jos kyse olisi kalliimmista korviksista.

Samalla kun taas harjoittelin muodikasta flatlay-kuvaamista, otin malliksi siihen muutaman viime aikojen hankinnan. Flatlay-jutuista teen sitten taas uutta postausta myöhemmin. Aiemman postauksen samasta aiheesta voit lukea täältä.


Tuon ruusukultaisen kellon ostin juuri ennen joulua jo edellisenä jouluna mieheltäni saamallani Kultajousen lahjakortilla. Se on GHW-merkkinen ja vaikka väri on virallisesti kai ruusukulta, ei se ole niin punertava, etteikö se hyvin menisi yhteen myös keltakultaisten korujen kaverina.


Tuo hauska puolikaaren muotoinen pitkä riipus on H&M:ltä. Se on ihanan yksinkertainen ja sopii kauniisti esimerkiksi tummansinisen puseron kanssa. Minulla on muuten ihan hirveän vahva sininen kausi ja viime aikoina on tummansinisiä vaatteita tullut ostettua aika useinkin. Kotiinkin on tullut hankittua sinistä. Vaaleanpunaisesta olen aina tykännyt, mutta siniset kaudet tulevat ja menevät.

Kuvassa olevat rinkulakorvikset ovat muuten ihanasta uudesta &Other Stories -liikkeestä, joka on juuri avattu Helsingin Aleksanterinkadulle siihen Kämpin keskuksen tilaan, jossa ennen oli H&M. Liike kuuluu henkkamaukan kanssa samaan yritykseen, mutta tyyli on hillitympää ja aikuisempaa. Tykkään! Suosittelen tsekkaamaan tuon uuden liikkeen, sillä siellä on tarjontaa laidasta laitaan; vaatteiden lisäksi kenkiä, asusteita, kosmetiikkaa ja kynttilöitä. Hinnat ovat korkeampia kuin henkkamaukalla, mutta laatukin on vähän toisentuntuista.


Kynsilakka lähti mukaan H&M:stä. Saapi nähdä minkälaista laatua se on. OPIn ja Essien lakat ovat minusta parhaita, sillä ne pysyvät monta päivää hyvinä, mutta joskus nuo edullisemmatkin lakat saattavat yllättää. Alemmassa kuvassa on minun syksyllä hankkimani uudet pokat. Hankin samalla kahdet, ja ne toiset ruskeat näkyvät ylemmässä kuvassa.

Molemmat ovat Specsaversin valikoimista. Ruskeat ovat Max&Co -merkkiset ja nuo vaaleat 60-luvun ikoni Twiggyn suunnittelemat. Pidän molemmista kovasti ja on kiva kun laseja voi asun mukaan välillä vaihtaa. Enemmän on tullut käytettyä noita ruskeita, sillä ne vaan tuntuvat niin turvallisilta, mutta vaaleat ovat vähän juhlavammat, joten niitä käytän erityisesti silloin, kun haluan laseilta pientä korumaisuutta.


Molemmissa laseissa on tuplateholinssit ja yllätyksekseni voin sanoa, että ne tuntuvat ihan mukavilta käytössä.  Jos totta puhutaa, oli tuplateholasien hankkiminen minusta vähän ahdistavaa. Onhan se taas yksi merkki ikääntymisestä, jota en todellakaan halua itselleni myöntää. Optikko suositteli minulle kalliimpaa laajempaa hiontaa laseihin, jota hän fiksusti perusteli, että se helpottaa tuplatehoihin tottumista. Tämä taisivat olla oiva vaihtoehto aloittelijalle, sillä opin käyttämään niitä tosi nopeasti, eikä ajatus siitä, että käytän tuplateholaseja enää ahdista! Onhan se tietenkin myös kiva bonus, että näkee hyvin sekä lähelle, että kauas!

Nyt on pakko lähteä Bean kanssa ulkoilemaan! Sinulle haluan toivottaa oikein ihanaa lauantaita! Mitä pieniä hankintoja sinä teet itsesi piristämiseksi?

Here are some new additions to my jewellerybox. A touch of gold will always cheer up the day!

Love, Kati