sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Orkidea L♥ve!


Kiitos kivoista kommenteista edelliseen postaukseen! Olette kyllä niin kivoja! Tässä teille vähän kukkia, koska olette niin ihania!

Minä olen aina pitänyt orkideoista, erityisesti ehkä valkoisista, mutta tällä kertaa tuli hankittua tuollainen pinkkiin vivahtava. Ja ihanahan se on! Orkidea on mielestäni yksi niitä kukkia, joista on kauhean vaikea saada nättiä kuvaa kokonaisena, mutta oi että nuo itse kukat ovatkin sitten herkullista kuvattavaa!


Ja ehkä tällainen monivärinen orkidea on toisaalta mielenkiintoisempi kuvattava kuin ihan valkoinen. Näissä erottuu kaikki yksityiskohdat niin valtavan hyvin. Lisäksi tykkään orkidean nupuista. Ne ovat niin vaatimattomat, mutta kun ne puhkeavat, sieltä tuleekin sitten oikein kunnon yllätys!


Täällä olen muuten yli viikon matkaleskenä, kun mies lähti työmatkalle Etelä-Afrikkaan. Harvinaista on, että hän on reissussa, sillä meistä minä reissaan työn puolesta useammin. Vähän ehkä jännittää, kun hän on niin kovin kaukana, mutta varmaan pohdin taas ihan turhia. Ehkä olen myös ihan hintsusti kateellinen, vaikka olenkin hänen puolestaan superiloinen noin ihanasta mahdollisuudesta, mutta olisi se tietenkin ollut kiva itsekin lähteä. No, hyvä puoli tässä matkaleskeydessä on se, että saan täällä touhuta melkein mitä huvittaa, sillä välin kun hän on reissussa; katsoa televisiosta mitä haluan ja blogata jne...ellei mukaan lasketa sitä, että kuskaan lapsia kaksi kertaa enemmän ja hoidan kotitöitä paljon enemmän. Mutta ei se oikeastaan haittaa. Ikäväkin varmaan ehtii tulla, mikä on sekin ihan hyvä asia.

Nyt lähden bodypumppiin, kun kerran voi tehdä mitä haluan! :)

Tykkäättekö muuten te orkideoista ja minne matkustaisitte, jos voisitte valita?

I love orchids. Usually I get white ones but this time I opted for a pinkish version. It's so beautiful to photograph, although not the easiest one.

Love, Kati

4 kommenttia

 1. Orkidea kuin karamelli!
  Rakastan orkideoita! Suomessa niitä oli nurkissa parisen kymmentä, nyt vain kaksi.
  Perhosorkidea on niin helppo kukittaa uudelleen.

  Matkustaisin Uuteen-Seelantiin vaikka heti huomenna!

  Lempeää alkavaa viikkoa ja ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Huomasin muuten tuon saman, että orkideaa on vaikea saada kuviin...On niin korkea! Ihana tuo vaaleanpunainen! Mukavaa "leskeysviikkoa", ota siitä kaikki ilo irti! :)

  VastaaPoista
 3. Orkideat on ainoita kukkia, jotka selviävät minun hoidossani pidempään elossa.
  Jos nyt saisin valita minne menisin, menisin kyllä Marokkoon anoppilaan.
  Ihanaa viikkoa sinulle Kati!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia! Minulla on tulppaaniaika.. niinkuin nyt varmaan monella muullakin.. Ihana keväinen kukka!
  Minä olen tottunut olemaan matkaleskenä, mies matkustaa paljon Aasiassa jossa asuttiinkin jokusen talven. Just parasta aikaa on matkalla. Tykkään myös omasta ajasta ja rauhasta :)
  Matkoja miettiessä tulisi ekaksi mieleen mielenkiintoinen Kuuba..
  Mukavaa viikkoa ja kyllä ne miehet siellä maailmalla pärjäävät :)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall