Kiitos kivoista kommenteista edelliseen postaukseen! Olette kyllä niin kivoja! Tässä teille vähän kukkia, koska olette niin ihania!

Minä olen aina pitänyt orkideoista, erityisesti ehkä valkoisista, mutta tällä kertaa tuli hankittua tuollainen pinkkiin vivahtava. Ja ihanahan se on! Orkidea on mielestäni yksi niitä kukkia, joista on kauhean vaikea saada nättiä kuvaa kokonaisena, mutta oi että nuo itse kukat ovatkin sitten herkullista kuvattavaa!


Ja ehkä tällainen monivärinen orkidea on toisaalta mielenkiintoisempi kuvattava kuin ihan valkoinen. Näissä erottuu kaikki yksityiskohdat niin valtavan hyvin. Lisäksi tykkään orkidean nupuista. Ne ovat niin vaatimattomat, mutta kun ne puhkeavat, sieltä tuleekin sitten oikein kunnon yllätys!


Täällä olen muuten yli viikon matkaleskenä, kun mies lähti työmatkalle Etelä-Afrikkaan. Harvinaista on, että hän on reissussa, sillä meistä minä reissaan työn puolesta useammin. Vähän ehkä jännittää, kun hän on niin kovin kaukana, mutta varmaan pohdin taas ihan turhia. Ehkä olen myös ihan hintsusti kateellinen, vaikka olenkin hänen puolestaan superiloinen noin ihanasta mahdollisuudesta, mutta olisi se tietenkin ollut kiva itsekin lähteä. No, hyvä puoli tässä matkaleskeydessä on se, että saan täällä touhuta melkein mitä huvittaa, sillä välin kun hän on reissussa; katsoa televisiosta mitä haluan ja blogata jne...ellei mukaan lasketa sitä, että kuskaan lapsia kaksi kertaa enemmän ja hoidan kotitöitä paljon enemmän. Mutta ei se oikeastaan haittaa. Ikäväkin varmaan ehtii tulla, mikä on sekin ihan hyvä asia.

Nyt lähden bodypumppiin, kun kerran voi tehdä mitä haluan! :)

Tykkäättekö muuten te orkideoista ja minne matkustaisitte, jos voisitte valita?

I love orchids. Usually I get white ones but this time I opted for a pinkish version. It's so beautiful to photograph, although not the easiest one.

Love, Kati