Ehkä pitäisi varoittaa teitä. Tämän postauksen kuvat saattavat aiheuttaa vakavaa kevään kaipuuta! Mutta ulkona on vielä täysi talvi. Lunta pyryttää ihan kunnolla ja taivas on harmaa. Silti pieni ripaus kevättä täällä kotona muistuttaa vahvasti siitä, että ihan pian saa heivata talvikengät kaappiin ja tepastella taas ballerinat jalassa. Minulla on joku ihmeellinen angsti talvikenkiin. En edes halua panostaa niihin, sillä odotan vain kovasti sitä, että pääsen niistä taas hetkeksi eroon. Asutkin näyttävät niin paljon paremmilta kesäisten pikkukenkien asustamina!


Keväästä muistutti myös tuo hauska tyyny, jonka nappasin mukaan edellisellä IKEAn reissulla. Yksinkertainen, mutta kaunis printti on keväinen ja muistuttaa pellolla kasvavista kukista. Kuitenkin se on kivan hillitty ja moderni, eikä suoranaisesti huuda "KUKKAPRINTTI".  Tai oikeastaan ajatus siitä, että nuo edes ovat kukkia, on syntynyt minun päässäni. Siinähän on vain musteläiskiä viivan päässä. Yhtä hyvin voisivat olla vaikka topsytikun päitä tai pitkävartisia lusikoita. Tykkään abstraktista taiteesta juuri tuosta syystä, jokainen tulkitsee sen niin omalla tavallaan.

Kävin eilen pitkästä aikaa kukkakaupassa. En ole käynyt oikeasti varmaan puoleen vuoteen. Kukkia on kyllä tullut ostettua, muttei kukkakaupasta, vaan kauppareissulla ihan ruokakaupasta. Se on niin helppoa ja vähän edullisempaa. Kukkakauppaan minut houkutteli eukalyptuksen oksat, joita oli niputtain kaupan ulkopuolella. Heräteostona mukaan lähti kimppu näitä ihania vaaleanpunaisia jaloleinikkejä, jotka törröttävåt mielestäni vähän samoin kuin nuo tyynyssä olevat tyylitellyt kukat.Minä vietän tänään lyhyen hiihtolomani viimeistä päivää. Takana on rento pitkä viikonloppu, joka on ollut nimensä arvoinen, sillä kävin hiihtämässä 8 km:n lenkin perjantaina ja tänään ajattelin mennä uudestaan. Vaikka kovasti odottelen kevättä, osaan kyllä arvostaa sitä, että meillä täällä etelässäkin on sen verran lunta, että pääsemme hiihtämään. Minulla taitaa olla sellainen viha-rakkaussuuhde talveen. Tavallaan on kiva päästä hiihtämään ja laskettelusta nauttii meillä koko perhe, mutta talvikengistä en piittaa ja 90% ajasta toivon, että lumi sulaisi jo pois. Ikinä ei kai sitten ole hyvä.


Näiden keväisten kukkakuvien myötä haluan toivottaa teille oikein ihanaa sunnuntaipäivää ja reipasta alkavaa viikkoa!

I got these flowers from a florist. Recently, I have bought my weekly bunch at supermarkets but the florist had such a lovely dispaly of eucalyptus outside so I popped in and got these beautiful pink flowers that brought spring instantly to our home. Have a great Sunday!

Love, Kati