Heikunkeikun! Täällä mä oon kuulkaa ihan relana! Vietän toista päivää minihiihtolomaa ja tänään se oli nimensä arvoinen kun pääsin hiihtämään muutaman viikon tauon jälkeen. Keli oli mitä mahtavin ja metsässä hiihtäessä karisee kyllä viimeisetkin stressinrippeet. Muutenkin valoisuuden lisääntyminen ja pieni kevään tuntu tuovat hymyn huulille päiväpäivältä enemmän ja enemmän. Siksi on kiva panostaa pikkuisen myös omaan ulkomuotoon, vaikka vain uusien meikkien muodossa. Olen viime aikoina käyttänyt taas vähän punaisempia ja näyttävämpiä huulipunia. Ne piristävät omaa mieltä ja kasvotkin näyttävät vähän reippaammilta. Kuulin joskus jonkun ammattimeikkaajan sanovan, että nopein tapa saada ilmettä kasvoille on kirkkaanpunainen huulipuna. Tottahan tuo on. Ja helmikuun lopulla olo on talven jäljiltä harmaa ja ilme väsynyt. Mikä siis sen parempi tapa piristää omaa mieltä ja ulkonäköä kuin sivallus punaa huuleen!

 
Kaksi lempparihuulipunaa ovat tällä hetkellä Diori Addict sävyssä 987 Black Tie ja Cliniquen Rouge Impact sävyssä 14 Cider Berry. Muiskis, miten ihanan punaiset huulet näistä tulee! :)Pitkään etsin itselle sopivaa contouring-palettia. Ei siksi, että osaisin oikeasti mitään huippuhienoa contouring-meikkiä tehdä, mutta kiva sitä on vähän harjoitella uusia meikkijuttuja. Tämä paletti löytyi kohtuuhintaan Kicksistä. Se on Viva la Diva -merkkinen ja sävyt ovat kivan maanläheisiä.Tähän loppuun vielä vinkki ihanasta YouTube-kanavasta. Kanavalla esiintyy houstonilainen 48-vuotias Domonique Sachse. Hän on todella upea nainen ja tykkään siitä, että hänen vinkkinsä ovat hyvin meille keski-ikäisille sopivia. Dominique on ihan älyttömän kaunis ja koska hän on siviiliammatiltaan uutisankkuri, on hänen esiintymisensä todella luontevaa ja ammattimaista. Tykkään! Linkitän tähän Dominiquen videon, jossa hän esittelee kevään meikkitrendejä ja mitäpä muutakaan kuin punaisia huulia!Oikein ihanaa viikonloppua kaikille teille! Puspus punaisilla huulilla!

I've invested in some new makeup recently. I got a new contouring palette and have splashed out on some lovely red lipsticks! Please check out the linked video where there are lovely tips for makeup for us middleaged ladies! Have a great weekend!

Love, Kati