sunnuntai 5. helmikuuta 2017

5 x mitä nyt kuuluu?


Niin että mitä kuuluu? Ihan hyvää. Inspis vaan ehkä vähän kateissa. Äitini soitti tänään. Oli kai hänkin ihmetellyt vähän blogin hiljaisuutta. Ehkä joku teistä muistakin. Tämä blogi on hyvän mielen mesta. En siksi lähde väkisin kirjoittelemaan, jos ei tunnu siltä, että on mitään kirjoitettavaa. Kuviakaan en ole pystynyt ottamaan, kun ilma on harmaa kuin lonkeropullon sisältö. Niin se inspis häviää, kun ei ole kuvia, mitä jakaa ja jututkin on aina vaan niitä samoja. Olen siis kyllästynyt omiin juttuihini! Ylläriiiii! :)Ehkä otan asiat liian vakavasti. Ei aina voi olla uutta sohvaa tai verhoja esiteltäväksi, jotta voisi blogipostauksen kirjoittaa. Ihan simppelit jutut riittävät. Niinpä listailin tähän vain muutamia random kuulumisia:

1. Yritän epätoivoisesti pysyä terveellisessä ruokavaliossa, mutta eipä ne herkkuhimot ole mihinkään hävinneet. Viime viikolla pyrin tietoisesti välttämään lihan syömistä. Söin siis kala- ja kasvispainotteisesti. Muutenkin kasvisruoka kiinnostaa minua koko ajan enemmän ja enemmän ja löydän itseni kaivelemasta kaiken maailman kasvispihvien reseptejä harva se päivä. Ikeastakin nappasin mukaan pussillisen Ikean kasvispyöryköitä, joita ajattelin ihan koko porukalle syöttää. Töissä on lounaaksi tullut syötyä usein falafelsalaattia, joka on todella hyvää. Falafeleitä haluaisin itsekin oppia tekemään. 

2. Jäin koukkuun norjalaiseen teinisarjaan SKAM. En onneksi ole ainoa aikuinen, joka on siihen jäänyt kiinni, sillä työpaikalla moni muukin on tunnustanut saman addiktion. Vaikken nyt varsinaisesti voi sanoa pystyväni samaistumaan 17-vuotiaiden elämään, muistuttavat sarjan nuorten touhu ja elämä aika paljon omaani silloin kun itse olin sen ikäinen. Niin ihanan huoletonta ja kuitenkin niin jännää ja myrskyisää. Rakastumiset ja ihastumiset ovat niin isoja, ettei niitä meinaa millään kestää ja poikaystävän kanssa voi viettää tuntikaupalla vain pelkästään pussaillen. Oi niitä aikoja! Iso suositus SKAMmille, jonka löydät kätevästi YLEAreenasta, jos kiinnostaa. Varoituksen sana vielä: se on tosi koukuttava ja kaupan päälle opit muutaman sanan norjaa!3. Olen aloittanut kaappien järjestelemisen ja turhan tavaran poisheittämisen. Aloitin viime viikonloppuna eteisen kaapeista. Sieltäkin lähti kaksi kassia kierrätykseen ja iso kassillinen kaatikselle. Hankin Ikeasta pieniä muovilaatikoita, joita minulla on tarkoitus käyttää eteisen epämääräisten tavaroiden kaapin järjestämiseen. Kyllä, meillä on sellainen! Siellä on kaikkea tärkeää ja paljon ei niin tärkeää, joka joutaa roskikseen. Laatikoista tulee olemaan iso apu kun lajittelen tilpehöörit järkeviksi kokonaisuuksiksi.


4. Teemme täällä muuten pienimuotoista remonttia, sillä pojan huoneesta otetaan tällä hetkellä lentokonetapetteja pois. Hän haluaa maalata yhden seinän mustaksi ja muutenkin järkkäillä huonettaan vähän uuteen uskoon. Kivaa, kun yksitoistavuotiasta poikaa kiinnostaa sisutaminen noin paljon! Ikeassakin lasku on aina monta kymppiä sunniteltua enemmän, jos mukana on tämä innokas sisustelija. Hänen unelmansa taitaa olla saada omaan huoneeseen diskopallo. Sellaisenkin näin IKEAssa, mutta vielä jätin ostamatta.

5. Meille on kuun vaihteessa tulossa vaihto-oppilas viikoksi. Tyttäreni on mukana koulun Erasmus-vaihto-ohjelmassa ja vaihto-oppilas tulee meille Puolasta sen tiimoilta. Kivaa saada tutustua uuteen kulttuuriin tällaisen ohjelman puitteissa ja erityisen hyvää kieliharjoittelua tuo viikko tulee olemaan perheen nuorille. Tällä hetkellä suunnittelemme kuumeisesti iltaohjelmaa tuolle vierailuviikolle. Tytär lähtee sitten vastavuoroisesti Puolaan vaihto-oppilaaksi toukokuussa.

Kerroppa kommenttiboksissa mitä sinulle kuuluu ja erityisen kiva olisi kuulla kaikki inspiksen lähteet, joista tällä hetkellä nautitte. Kivaa alkavaa viikkoa sinulle ystäväni!

All well here. Not really inspired to take any photos at the moment due to awful grey weather. So that's why the blog has been a bit quiet.

Love, Kati
8 kommenttia

 1. On tässä välillä itselläkin ollut inspikset kateissa. Ideat vaan tulee, ei niitä voi pakottaa. Auringon valossa kaikki on parempaa, ideatkin.
  Mukavaa alkavaa viikkoa Kati <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Niin, on se kyllä outoa kun viikonlopuksi taas ilmestyi harmaus kun on itsellä vapaata. Niin epistä...

   Poista
 2. Kiitos kysymästä.Minulle kuuluu tylsää... Yritän joka aamu tolkuttaa itselleni, että vielä jaksaa, kohta on kevät ja lumet häviää. Muutenkin aika matalalentoa...töitä ja kotoilua, kun muuhun ei tunnu jäävän aikaa. valokuvaus on aina etusijalla , kun satun olemaan valoisaan aikaan kotona. Pimeällä leivon tai neulon....
  Eli kun alkaa miettimään, niin oikeesti on kaikkea pientä menossa. Kuten myös sinulla <3
  Ihanaa ja inspiroivaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samoin! Yritän saada itseni inspiroitumaan valokuvauksesta. EHkäpä kevään valoisuus sen sitten tuo, sillä onnistumisen mahdollisuudet kasvavat....

   Poista
 3. Voi sinua ♥ kyllä se inspis sieltä vielä löytyy!
  Ihana auringonlasku tänään kun lähdin töistä. Piti ihan pysäyttää auto ja kävellä merenrannalle ottamaan pari kuvaa kun punaisenkeltainen aurinko oli painumassa horisonttiin. Eilen söin jo laskiaispullan vaikka oli Runebergin päivä joten oikein hyvää kuuluu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana aina positiivinen Marjo! Vielä on sekä laskiaispullat ja runebergit syömättä, ehkä hyvä niin, vaikka onhan ne hyviä...

   Poista
 4. Nyt on pakko sanoa, että mua ei inspiroi tällä hetkellä mikään :D.

  Öljypoltin päätti hajota just nyt, kun alkoi kovat pakkaset ja meidän koti on ihan kylmä. Ei kivaa.

  Ja muutenkin on joku ihme välimallin fiilis. Pakkasestakaan ei ole mitään hyötyä, kun ei ole lunta, että vois edes hiihtää. Ja aurinkokin paistaa aina silloin, kun on töissä, mutta ans olla kun tulee viikonloppu, niin johan on tosiaan yhtä ja samaa lonkeronharmaata niinkuin hyvin kuvailit.
  Mutta onneksi ei ole mitään kirjoitusvelvollisuutta. Jos ei huvita, niin ei huvita. Joskus taas sitten huvittaa niin, että ajatuksia on päässä enemmän kuin kerkiää tekstiksi syytää.

  Kyllä se tästä Kati <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Annukka meitä, toivotaan, että inspis tulee kevään valon myötä. Halaus sinulle!

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall