Niin että mitä kuuluu? Ihan hyvää. Inspis vaan ehkä vähän kateissa. Äitini soitti tänään. Oli kai hänkin ihmetellyt vähän blogin hiljaisuutta. Ehkä joku teistä muistakin. Tämä blogi on hyvän mielen mesta. En siksi lähde väkisin kirjoittelemaan, jos ei tunnu siltä, että on mitään kirjoitettavaa. Kuviakaan en ole pystynyt ottamaan, kun ilma on harmaa kuin lonkeropullon sisältö. Niin se inspis häviää, kun ei ole kuvia, mitä jakaa ja jututkin on aina vaan niitä samoja. Olen siis kyllästynyt omiin juttuihini! Ylläriiiii! :)Ehkä otan asiat liian vakavasti. Ei aina voi olla uutta sohvaa tai verhoja esiteltäväksi, jotta voisi blogipostauksen kirjoittaa. Ihan simppelit jutut riittävät. Niinpä listailin tähän vain muutamia random kuulumisia:

1. Yritän epätoivoisesti pysyä terveellisessä ruokavaliossa, mutta eipä ne herkkuhimot ole mihinkään hävinneet. Viime viikolla pyrin tietoisesti välttämään lihan syömistä. Söin siis kala- ja kasvispainotteisesti. Muutenkin kasvisruoka kiinnostaa minua koko ajan enemmän ja enemmän ja löydän itseni kaivelemasta kaiken maailman kasvispihvien reseptejä harva se päivä. Ikeastakin nappasin mukaan pussillisen Ikean kasvispyöryköitä, joita ajattelin ihan koko porukalle syöttää. Töissä on lounaaksi tullut syötyä usein falafelsalaattia, joka on todella hyvää. Falafeleitä haluaisin itsekin oppia tekemään. 

2. Jäin koukkuun norjalaiseen teinisarjaan SKAM. En onneksi ole ainoa aikuinen, joka on siihen jäänyt kiinni, sillä työpaikalla moni muukin on tunnustanut saman addiktion. Vaikken nyt varsinaisesti voi sanoa pystyväni samaistumaan 17-vuotiaiden elämään, muistuttavat sarjan nuorten touhu ja elämä aika paljon omaani silloin kun itse olin sen ikäinen. Niin ihanan huoletonta ja kuitenkin niin jännää ja myrskyisää. Rakastumiset ja ihastumiset ovat niin isoja, ettei niitä meinaa millään kestää ja poikaystävän kanssa voi viettää tuntikaupalla vain pelkästään pussaillen. Oi niitä aikoja! Iso suositus SKAMmille, jonka löydät kätevästi YLEAreenasta, jos kiinnostaa. Varoituksen sana vielä: se on tosi koukuttava ja kaupan päälle opit muutaman sanan norjaa!3. Olen aloittanut kaappien järjestelemisen ja turhan tavaran poisheittämisen. Aloitin viime viikonloppuna eteisen kaapeista. Sieltäkin lähti kaksi kassia kierrätykseen ja iso kassillinen kaatikselle. Hankin Ikeasta pieniä muovilaatikoita, joita minulla on tarkoitus käyttää eteisen epämääräisten tavaroiden kaapin järjestämiseen. Kyllä, meillä on sellainen! Siellä on kaikkea tärkeää ja paljon ei niin tärkeää, joka joutaa roskikseen. Laatikoista tulee olemaan iso apu kun lajittelen tilpehöörit järkeviksi kokonaisuuksiksi.


4. Teemme täällä muuten pienimuotoista remonttia, sillä pojan huoneesta otetaan tällä hetkellä lentokonetapetteja pois. Hän haluaa maalata yhden seinän mustaksi ja muutenkin järkkäillä huonettaan vähän uuteen uskoon. Kivaa, kun yksitoistavuotiasta poikaa kiinnostaa sisutaminen noin paljon! Ikeassakin lasku on aina monta kymppiä sunniteltua enemmän, jos mukana on tämä innokas sisustelija. Hänen unelmansa taitaa olla saada omaan huoneeseen diskopallo. Sellaisenkin näin IKEAssa, mutta vielä jätin ostamatta.

5. Meille on kuun vaihteessa tulossa vaihto-oppilas viikoksi. Tyttäreni on mukana koulun Erasmus-vaihto-ohjelmassa ja vaihto-oppilas tulee meille Puolasta sen tiimoilta. Kivaa saada tutustua uuteen kulttuuriin tällaisen ohjelman puitteissa ja erityisen hyvää kieliharjoittelua tuo viikko tulee olemaan perheen nuorille. Tällä hetkellä suunnittelemme kuumeisesti iltaohjelmaa tuolle vierailuviikolle. Tytär lähtee sitten vastavuoroisesti Puolaan vaihto-oppilaaksi toukokuussa.

Kerroppa kommenttiboksissa mitä sinulle kuuluu ja erityisen kiva olisi kuulla kaikki inspiksen lähteet, joista tällä hetkellä nautitte. Kivaa alkavaa viikkoa sinulle ystäväni!

All well here. Not really inspired to take any photos at the moment due to awful grey weather. So that's why the blog has been a bit quiet.

Love, Kati