tiistai 24. tammikuuta 2017

Terveiset Sveitsistä!


Pikaiset heipat tänne blogiin täältä Sveitsin alppimaisemista! Näkymät ovat niin jylhät, että huomaan ihan jatkuvasti haukkovani henkeä. Olen täällä siis työmatkalla ja saavuimme tänään tänne Gstaadiin junalla Genevestä. Junamatka oli upea, sillä maisemat olivat koko matkan aivan mielettömän hienot. Ja toden totta pientä korkeanpaikan kammoakin taisin kokea kun juna kulki kapeaa raidetta vuorenrinteellä.Tämä on minulle ensimmäinen kerta Sveitsin alpeilla. Itävallan puolella on tullut käytyä, mutta siitä on jo noin kolmekymmentä vuotta aikaa, joten muistikuvat ovat jo aika hatarat. Lisäksi silloin taisi mielenkiinto keskittyä vähän johonkin muuhun kuin alppimaisemiin. Nämä kuvat on napsittu junan ikkunasta ja hotellihuoneen parvekkeelta, joten pahoittelen laatupuutteita. Kamera on kyllä mukana ja jos vaan millään aikaa riittää, aion sitä myös käyttää, joten siinä tapauksessa saatte vielä parempia kuvia katsottavaksenne myöhemmin. Toinen kysymys onkin sitten, että pystynkö mitenkään tallentamaan kameraan näitä mielettömiä maisemia ihan niiden ansaitsemalla tavalla.Tämä oli siis tällainen pikavisiitti tänne blogiin, sillä työmatkaan liittyvät kokoukset alkavat heti tänään ja haluan sitä ennen vielä vähän kohentaa olemustani matkan rasitteesta, joten nyt toivon teille näiden maisemien myötä iloista viikon jatkoa!

Greetings from Gstaad, Switzerland!

Love, Kati

6 kommenttia

 1. Vau on tosi ihanat ja kauniit maisemat. silmä aivan lepää.

  VastaaPoista
 2. Voi mitkä maisemat! Nauti nyt täysin rinnoin! Ihanat kuvat! Mukavaa reissua;

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan näköistä. Nauti matkasta ja maisemista, vaikka töistä onkin nyt kyse!

  VastaaPoista
 4. Upeita maisemia! Kyllä Alpeille taas pitäisi haukkomaan henkeä upeiden maisemien osalta. Yritähän nauttia Sveitsistä työnohessa! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos VÄylän tytär, Outi, Katja, Marita ja Tuija! Ihania kommentteja. Kamerasta löytyi muutama lisäkuva, teen siis ehkä vielä toisen postauksen. Olette ihania, kaikki.

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall