Hello hello taas! Tammikuu on sellainen uuden alun ja puhdistautumisen kuukausi. Tämän teeman innoittamana pidimme työporukalla 24h paastoa lauantain ja sunnuntain aikana. Tarkoitus oli antaa suolistolle mahdollisuus levätä ja samalla puhdistaa kehoa sekä kirkastaa mieltä. Ihan hauska yhteisprojekti, jonka aikana WhatsApp-ryhmässä viestit lensivät tiuhaan. Milloin oli kenelläkin nälkä ja milloin päiviteltiin projektin hulluutta. Mieli kirkastuikin ehkä eniten työkavereiden viesteistä johtuvista mojovista nauruista! Itse en kokenut paastoa hirveän vaikeaksi ja hassua kyllä aika moni meistä paastoilijoista ajatteli kokeilla sitä joskus lähiaikoina uudestaankin. Koko porukalla totesimme paaston päätteeksi, että ryhmätuesta oli tässäkin projektissa apua ja taisi se toimia kovimman nälän keskellä ihan parhaana tsempparina.

Joulun jälkeen olohuonekin näyttää vähän pätkäpaastoilevalta, mutta minusta pieni raikastus kuusen ja muiden koristeiden jälkeen tuntuu ja näyttää hyvältä. Talvitunnelman säilyttämiseksi olen vielä pitänyt sohvilla harmaita lampaantaljoja. Tyynyt ovat tällä hetkellä sinisävytteisiä ja koko ajan himoitsen farkunsinistä myös olohuoneen seiniin. En joka seinälle, mutta pari sellaista potentiaalista tuossa olisi odottamassa maalausinnostuksen nousua. Isoin jarruttava tekijä taitaa tällä hetkellä olla epäilevä mieheni, joka usein isomman muutoksen edessä alkaa ihmettelemään muutoksen tarvetta tai lopputuloksen sopivuutta olemassa olevaan sisustukseen. Onneksi hän kuitenkin yleensä taipuu pienen suostuttelun jälkeen.Olen taas muutenkin miettinyt kaikenlaisia pikku sisustusprojekteja, joita haluaisin täällä kotona toteuttaa. Joitain kalustemuutoksiakin voisin mielelläni toteuttaa. Iso kaappi olohuoneessa on vielä maalaamatta, koska rupesin vähän ehkä turhaakin hannailemaan. Täällä mielipiteet maalaamisen suhteen menivät ihan fiftysixty, joten ehkä sekin vaikutti omaan päättämättömyyteen. 


Koska oma pää näyttää olevan vieläkin vähän kahden ja kolmen vaiheilla, tarvitaankin mahdollisesti muutama paastopäivä lisää, että mieli oikein kunnolla kirkastuisi myös näiden sisustuspäätösten suhteen. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa....

Oletteko te harrastaneet paastoilua tai pätkäilyä tai jotain muuta mielen ja kehon tai kodin  kirkastamista näin vuoden alussa? Oho, tulipas taas sekapäistä tekstiä, toivottavasti kestätte! :)

Some January moods from our livingroom.

Love, Kati