On kuulkaa tämä blogimaailma ihmeellinen. Täällä Villa Valkossa käy maailman ihaninta porukkaa! Olen tavannut monia blogisiskoja ihan livenä ja siitä olen kiitollinen, sillä he ovat ihania ihmisiä! Tämä postaus on taas oiva esimerkki siitä, miten bloggaajat ovat vaan niin ihania ja blogimaailmassa kannustetaan toisia ja eletään mukana toisen elämässä! Olen iloinen, että saan olla osa tätä kaikkea!

Joskus postauksen tekstistä tulee ihan sekopäistä hösötystä kun oikein innostun jostain. Tajunnanvirta iskee, eikä tolkku enää ohjaa sormia näppäimistöllä. Tämä postaus on sellainen.


Sain nimittäin sellaisen hurmoksellisen ihastuskohtauksen, kun sähköpostista oli tupsahtanut Kätteni jäljillä -blogin ihanan Annan viesti, jossa hän yllättäen kertoi taitavasti Photoshopilla tuunanneen minun valkoisesta kaapistani mustan. Ihan huippujuttu!


Oijoijoi! Nyt kyllä sormet syyhyävvät, sillä kaappi näyttää ihanalta mustana! Lisäksi se tuo särmää ja mielenkiintoa meidän vaaleaan sisustukseen. Lähdin ihan alunperin hannailemaan maalaamispäätöksen kanssa oikeastaan siksi, koska kuten aiemmin kerroin, täällä blogissa mielipiteet menivät ihan fiftysixty ja nyt kun on ollut niin pimeää muutenkin, ajattelin peloissani, että mustaksi maalattu kaappi söisi sen vähänkin valon, jota ikkunasta tulee. Eipä näköjään syö.No siinä ne nyt ovat, kaksi kuvaa samasta kaapista, toinen mustana ja toinen valkoisena. Mitäpä raati nyt sanoo? Maalata vaiko eikö?

Ja hei superiso kiitos Annalle! Ilman noin taitavaa blogiystävää en oikeasti olisi ikinä saanut näin hienoja kuvia tänne laitettua. Käykäähän ystävät Annan blogissa vierailulla! On muuten aika mageita kuvia ja muutenkin kaikkea ihanaa!

I'm still going on about painting my big cabinet in the livingroom. It's currently white and I'm thinking about painting it black. My lovely blogger colleague Anna did a small photoshop trick and painted my cabinet black virtually. What do you think? To paint or not to paint?

Love, Kati