torstai 19. tammikuuta 2017

Maalata vai ei? Osa 2 | Photoshop avuksi


On kuulkaa tämä blogimaailma ihmeellinen. Täällä Villa Valkossa käy maailman ihaninta porukkaa! Olen tavannut monia blogisiskoja ihan livenä ja siitä olen kiitollinen, sillä he ovat ihania ihmisiä! Tämä postaus on taas oiva esimerkki siitä, miten bloggaajat ovat vaan niin ihania ja blogimaailmassa kannustetaan toisia ja eletään mukana toisen elämässä! Olen iloinen, että saan olla osa tätä kaikkea!

Joskus postauksen tekstistä tulee ihan sekopäistä hösötystä kun oikein innostun jostain. Tajunnanvirta iskee, eikä tolkku enää ohjaa sormia näppäimistöllä. Tämä postaus on sellainen.


Sain nimittäin sellaisen hurmoksellisen ihastuskohtauksen, kun sähköpostista oli tupsahtanut Kätteni jäljillä -blogin ihanan Annan viesti, jossa hän yllättäen kertoi taitavasti Photoshopilla tuunanneen minun valkoisesta kaapistani mustan. Ihan huippujuttu!


Oijoijoi! Nyt kyllä sormet syyhyävvät, sillä kaappi näyttää ihanalta mustana! Lisäksi se tuo särmää ja mielenkiintoa meidän vaaleaan sisustukseen. Lähdin ihan alunperin hannailemaan maalaamispäätöksen kanssa oikeastaan siksi, koska kuten aiemmin kerroin, täällä blogissa mielipiteet menivät ihan fiftysixty ja nyt kun on ollut niin pimeää muutenkin, ajattelin peloissani, että mustaksi maalattu kaappi söisi sen vähänkin valon, jota ikkunasta tulee. Eipä näköjään syö.No siinä ne nyt ovat, kaksi kuvaa samasta kaapista, toinen mustana ja toinen valkoisena. Mitäpä raati nyt sanoo? Maalata vaiko eikö?

Ja hei superiso kiitos Annalle! Ilman noin taitavaa blogiystävää en oikeasti olisi ikinä saanut näin hienoja kuvia tänne laitettua. Käykäähän ystävät Annan blogissa vierailulla! On muuten aika mageita kuvia ja muutenkin kaikkea ihanaa!

I'm still going on about painting my big cabinet in the livingroom. It's currently white and I'm thinking about painting it black. My lovely blogger colleague Anna did a small photoshop trick and painted my cabinet black virtually. What do you think? To paint or not to paint?

Love, Kati

32 kommenttia

 1. Hei!
  Meilläkin on keittiössä tummanharmaa iso tine k homen puukaappi. Se tuo paremminkin särmää muuten vaalean sisustukseen ja kun kaappi on sisältä valkoinen, se ei ole niin synkkä.
  Ennen oli kaikki kaapit valkoisia, samoin sisustus, mutta kummasti vaan tullu mustaa ja harmaata lisäksi. Kyllä tykkään.
  T: Katja

  VastaaPoista
 2. Maalasin joitain vuosia sitten vanhat kirsikanväriset Ikean Billy-kaapit (kyllä-viilukaappejakin voi maalata!) sisältä valkoiseksi, päältä mustaksi. Pari lomapäivää meni "rattoisasti" hioessa, pohjamaalatessa ja maalatessa, mutta kyllä kannatti. Vanhat kaapit saivat useamman vuoden jatkoaikaa.

  Kannatan siis maalausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin luulen, että maalaamisprojekti jaa keväämmälle tai jopa lomapuuhaksi. Katsotaan nyt...

   Poista
 3. Ensin ajattelin, että älä nyt maalaa mitään mustaksi. Mutta kun aloin kelata edes takaisin mustan ja valkoisen välillä, minä kyllä maalaisin mustaksi. Jotenkin kaappi tulee paremmin esille mustana!

  VastaaPoista
 4. Minäkin maalaisin mustaksi! On kyllä valkoisenakin kiva, mutta musta vie nyt voiton!

  VastaaPoista
 5. Ihana photoshop-ylläri. Osaispa käyttää photoshopia. Mun mielestä molempi parempi 😊 Mustassa ehdottomasti sisus valkoisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sikäli molempi parempi koska kaapin malli on minustakin nätti. Katsotaan nyt....

   Poista
 6. Mahtavia yllätyksiä tuollaiset!
  Ja ehdottomasti ääni särmälle mustalle. Tuo hienosti ryhtiä tilaan.

  VastaaPoista
 7. Itse asiassa neljä ääntä meidän perheeltä mustalle. :)

  VastaaPoista
 8. Kiva ylläri photo-ylläri, sanon kuten kaimani Tuija.
  Jos kaappi olis meillä, en maalaisi sitä, mutta kun se on sinulla....niin, toisaalta musta olis hyvän värinen. Ei siitä niin tunkkainen tulis, kun on noin isot ovet.
  Vaikea juttu, en osaa sanoa :)

  VastaaPoista
 9. Minäkin muutan mieleni, ja annan äänen mustan värin puolesta.:) Tuo mukavasti särmää. Pieni varoituksen sana: Sattaa nimittäin johtaa ketjureaktioon.;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on helppoa katsoa, kun on malliksi tehtynä. Mieltään saa muuttaa! 😀

   Poista
 10. Voi Kati minkä teit! :) Tässähän ihan pakahtuu ilosta! Kiitos ja ole hyvä! <3

  VastaaPoista
 11. Musta näyttää särmikkäältä. Aika kiva idea testailla noin, kiva yllätys tosiaan! Hyvät viikonloput!

  VastaaPoista
 12. Ihana kuvalahja! :) Meilläkin on mustaksi maalattu kaappivanhus, jonka sisus on valkoinen. Peukutan maalaamista - jos jätät sisuksen valkoiseksi niin ainakaan meillä ei kokonaisuus näytä yhtään tummalta. :)

  VastaaPoista
 13. Ihana blogiystävä kun auttoi sinua tässä ♥
  Musta on aika kova väri joten ehdottaisin sinua harkitsemaan myös tummaa grafiitinharmaata. Mukavaa viikonloppua Kati!

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall