keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Sisustusblogien hitit meillä


Mitä varten me täällä blogistanissa ollaan? Suurin osa meistä on täällä hakeakseen ideoita omaan sisustamiseen tai tyyliin. Haluamme viihtyä ja inspiroitua. No siinä lomassa tietenkin tulee bongattua muiden blogeista monia omaa silmää miellyttäviä tuotteita ja kun sen maton tai pöydän tai lampun on nähnyt jonkun toisen kotona, on ostopäätöksen tekeminen omaan kotiin huimasti helpompaa. Erityisesti sisustushankinnoissa kyse ei usein ole edes mistään pennosista, vaan tiskiin on laitettava satasia tai tonneja, jotta sen haluamansa ihanuuden voi saada kotiinsa ihasteltavaksi. Siksi ostopäätöstä voi kovasti helpottaa se, että on nähnyt tuotteen jossain aidossa tilanteessa aiemmin.

Tämä varmaan on se syy, miksi myös meiltä löytyy muutama ns. blogihitti. Enkä edes häpeä sitä. Miksi minun pitäisi? Jos jostain tuotteesta pitää, se riittää. Ei minua haittaa, vaikka muiltakin löytyisi se sama tuote. Jokainen hankkii kotiinsa mitä lystää.Ensimmäinen oikeasti blogihitiksi tituleerattu juttu, jonka minä hankin oli blogimatoksikin kutsuttu on ensimmäisessä kuvassa näkyvä Anno Pandora matto. No sen lisäksi blogihiteiksi ovat tulleet ainakin Ikean Stockholm -matto ja Anno Jalpaikka -matto myös viimeisin mattohankintanikin taitaa sellaiseksi muodostua, eli se on tuo Elloksen Tanger.

Matto on iso pinta ja ne eivät ole edullisia. Siksi monet haluavat ostopäätökselleen vahvistusta. Minäkin uskalsin tilata tuon Tangerin, kun blogikollega oli sitä kehunut laadukkaan oloiseksi, vaikkei se olekaan villaa. Ja niin se piti myös paikkansa. Matto on kaunis ja laadukas. Täytyy myös tähän todeta se, että vaikka nämä meidän matot ovat blogimattoja, pidän molemmista kuin hullu puurosta, joten ostopäätökset ovat kyllä osuneet nappiin. Blogit ovat ehkä antaneet minulle vahvistusta ostopäätökseen, mutta lopulta vasta kotona mitataan se, että tuleeko siitä omassa mielessä hitti vai ei. Nämä kaksi mattoa ovat minulle täyskympit! Tykkään, tykkään, tykkään!


No sitten on tuo String Pocket -hylly. Niitä on melkein kaikilla. Ihanaa on se, että hylly on aina persoonallinen ja erilainen riippuen siitä, mitä siihen laitetaan. Monet stailaavat oman Stringinsä aina vuodenaikojen ja teemojen mukaan. Minulla on harvoin vaihtuvat jutut siinä, mutta nyt esimerkiksi laitoin toisen adventtikynttiläjutun tuohon hyllyn päälle. Ja tästäkin voin sanoa, etten ole hankintaa päivääkään katunut, päinvastoin!Nämä Hobstar-lasit ovat päässeet monien kotiin bloginäkyvyyden vuoksi. Ja ei sekään ole ihme. Kauniit ja kätevät lasit sopivat niin kylmiin kuin kuumiinkin juomiin. Ne näyttävät kauniilta hienommassa kattauksessa ja arjessa ne tuovat ripauksen luksusta aamuun, kun aamukahvin voi nauttia ihanasta kristallilasista. Lasit ovat kestävät ja meilläkin ne ovat ihan arkikäytössä. Yllättävää on myös se, että Hobstarit eivät ole kovin kalliita, joten niitä raaskii ostaa vähän enemmänkin.
Kaikenlaisia taljoja näkyy blogeissa tosi paljon. Meilläkin on muutama ja ne näkyvät kuvissa usein erityisesti talvella. Tämän blogin hitti tosin taitaa olla meidän Bea-koira ja hyvä niin. Tämä kuva on jo pari kesää vanha, sillä Bealla on nykyään lyhyt turkki eikä ollenkaan ponnaria. Kätevää. :)

Mitä blogihittejä teiltä löytyy?

Some products become real blog hits. Here are some pictures of bloghits that can be found in our house.

Love, Kati

11 kommenttia

 1. Meiltä löytyy taljoja, string pocket ja eamesin keinutuoli. Myös Burkan chips ja popcorn purnukat löysin blogien kautta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. String pocket on ihan miun ykkössuosikkeja ja sen kun voi stailata aina omakseen....

   Poista
 2. Taitaa ainoa blogihitti olla meidän makuuhuoneen Valllilan tapetti :)
  Bea <3

  VastaaPoista
 3. Meillä on kans Pandora-matto, jonka ostin Kodin Ykkösen loppuunmyynnistä ihan sikahalvalla. Valkoinen String Pocket löytyy samoin kuin Kartellin Bourgie-valaisin. Ei tuo viimeksimainittu nyt ihan ehkä kuuminta hottia ole blogeissa, en tiedä miksi ei, minusta se on hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo valaisin on kyllä aika suosittu, mutta hassua kyllä ei näy blogeissa usein. Pandora on niin mun lemppari! <3

   Poista
 4. Kauhea tunnustaa mutta meiltä ei löydy yhtään näistä blogihiteistä. Sen sijaan itselläni on myös tuollainen vanha puinen limpparikori - aivan ihania ovat. Lisäksi minulla on paljon puristelaseja sekä atioja kristallilaseja ja ostin Fidan kirppikseltä "omat Hobstarini". Vilahtivat mm. tuorepuurokuvissani. Kaksi uutta lasia eurolla (mutta eivät siis Hobstar-merkkiä).

  Meillä sisustuksesta löytyy Vitran Panton ja Tom Vac tuolit, Stefan Lindforsin Mvsevm sarjan pöytä + lasipöytä, Isao Hosoen Heron pöytävalaisin, talonpoikaisantiikkia ja Ikeaakin suloisesti sekaisin :) Nyt olen kahden vaiheilla patchwork-maton kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni korjaus talja meillä on😉

   Poista
  2. Ja hyvä niin, ettei löydy. SIsustuksen kuuluukin olla yksilöllinen. Mä taidan olla blogien uhri. :)

   Poista
 5. Ei mitään ;) Meillä sekaisin modernia ja antiikkia....
  Olen aina ollut jonkinlainen vastarannan kiiski ja oman tieni kulkija....kaikessa :)
  Tietenkin otan vaikutteita toisilta, ja pidän kaikesta kauniista, mutta ainakin tähän asti olen vain ihaillut toisten kuvista. Ei vain tunnu omilta.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, tykkään vastarannan kiikeistä. Ja niitä juttuja tulee ostettua, mistä tykkää....

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall