Mitä varten me täällä blogistanissa ollaan? Suurin osa meistä on täällä hakeakseen ideoita omaan sisustamiseen tai tyyliin. Haluamme viihtyä ja inspiroitua. No siinä lomassa tietenkin tulee bongattua muiden blogeista monia omaa silmää miellyttäviä tuotteita ja kun sen maton tai pöydän tai lampun on nähnyt jonkun toisen kotona, on ostopäätöksen tekeminen omaan kotiin huimasti helpompaa. Erityisesti sisustushankinnoissa kyse ei usein ole edes mistään pennosista, vaan tiskiin on laitettava satasia tai tonneja, jotta sen haluamansa ihanuuden voi saada kotiinsa ihasteltavaksi. Siksi ostopäätöstä voi kovasti helpottaa se, että on nähnyt tuotteen jossain aidossa tilanteessa aiemmin.

Tämä varmaan on se syy, miksi myös meiltä löytyy muutama ns. blogihitti. Enkä edes häpeä sitä. Miksi minun pitäisi? Jos jostain tuotteesta pitää, se riittää. Ei minua haittaa, vaikka muiltakin löytyisi se sama tuote. Jokainen hankkii kotiinsa mitä lystää.Ensimmäinen oikeasti blogihitiksi tituleerattu juttu, jonka minä hankin oli blogimatoksikin kutsuttu on ensimmäisessä kuvassa näkyvä Anno Pandora matto. No sen lisäksi blogihiteiksi ovat tulleet ainakin Ikean Stockholm -matto ja Anno Jalpaikka -matto myös viimeisin mattohankintanikin taitaa sellaiseksi muodostua, eli se on tuo Elloksen Tanger.

Matto on iso pinta ja ne eivät ole edullisia. Siksi monet haluavat ostopäätökselleen vahvistusta. Minäkin uskalsin tilata tuon Tangerin, kun blogikollega oli sitä kehunut laadukkaan oloiseksi, vaikkei se olekaan villaa. Ja niin se piti myös paikkansa. Matto on kaunis ja laadukas. Täytyy myös tähän todeta se, että vaikka nämä meidän matot ovat blogimattoja, pidän molemmista kuin hullu puurosta, joten ostopäätökset ovat kyllä osuneet nappiin. Blogit ovat ehkä antaneet minulle vahvistusta ostopäätökseen, mutta lopulta vasta kotona mitataan se, että tuleeko siitä omassa mielessä hitti vai ei. Nämä kaksi mattoa ovat minulle täyskympit! Tykkään, tykkään, tykkään!


No sitten on tuo String Pocket -hylly. Niitä on melkein kaikilla. Ihanaa on se, että hylly on aina persoonallinen ja erilainen riippuen siitä, mitä siihen laitetaan. Monet stailaavat oman Stringinsä aina vuodenaikojen ja teemojen mukaan. Minulla on harvoin vaihtuvat jutut siinä, mutta nyt esimerkiksi laitoin toisen adventtikynttiläjutun tuohon hyllyn päälle. Ja tästäkin voin sanoa, etten ole hankintaa päivääkään katunut, päinvastoin!Nämä Hobstar-lasit ovat päässeet monien kotiin bloginäkyvyyden vuoksi. Ja ei sekään ole ihme. Kauniit ja kätevät lasit sopivat niin kylmiin kuin kuumiinkin juomiin. Ne näyttävät kauniilta hienommassa kattauksessa ja arjessa ne tuovat ripauksen luksusta aamuun, kun aamukahvin voi nauttia ihanasta kristallilasista. Lasit ovat kestävät ja meilläkin ne ovat ihan arkikäytössä. Yllättävää on myös se, että Hobstarit eivät ole kovin kalliita, joten niitä raaskii ostaa vähän enemmänkin.
Kaikenlaisia taljoja näkyy blogeissa tosi paljon. Meilläkin on muutama ja ne näkyvät kuvissa usein erityisesti talvella. Tämän blogin hitti tosin taitaa olla meidän Bea-koira ja hyvä niin. Tämä kuva on jo pari kesää vanha, sillä Bealla on nykyään lyhyt turkki eikä ollenkaan ponnaria. Kätevää. :)

Mitä blogihittejä teiltä löytyy?

Some products become real blog hits. Here are some pictures of bloghits that can be found in our house.

Love, Kati