Heipähei! Tänään onkin jo joulukuun kolmas ja marraskuun parhaat on vielä listaamatta. Tämä johtuu erittäin railakkaista työpaikan pikkujouluista, joita vietettiin torstaina. Koska yritys on perustettu 80-luvulla, oli juhlien teemana kultainen kasari. Välillä nuo teemajuhlat ovat tosi ahdistavia, kun ei keksi mitään päällepantavaa! Tämä teema oli mieluinen sikäli, että kaapista löytyy aito kahdeksankymmentäluvun sähkönsininen juhlamekko. Se on mieheni isoäidin vanha ja säästelen sitä erityisesti näitä tilaisuuksia varten. Pukeuduin siis tuohon mekkoon ja hiukset kiharsin isoksi kiharapilveksi ja otsatukka piti toki tupeerata pystyyn kaverinaan kilo hiuslakkaa. Kaiken kruunasi parin eri meikin avulla tehdyt valkeat huulet. Vaikka olin oikeasti ihan kamalan näköinen, tuntui tuo tyyli ihan siltä, kuin olisin palannut kotiin. Ehkä se 80-lukulaisuus onkin aika tärkeä osa minua.

Minä 80-luvun tyyliin. Lasissa on mitäpäs muuta kuin sinistä enkeliä :) (oli muuten pahaa)

Se siitä kasarimeiningistä. Nyt katsotaan pikkuisen taaksepäin ja listataan marraskuun parhaat.

Marraskuun...


paras hetki oli kuukauden loppu. Onko kauhea sanoa noin? Mutta kyllä se pimeys taas tuntui jotenkin ahdistavalta ja raskaalta. Ei voi mitään. Mitä lähemmäs kuun loppua tultiin, sitä enemmän tuntui valo tulevan takaisin. Ei toki auringon muodossa, mutta jouluvaloina, kynttilöinä, lumena. Vaikka vielä muutama viikko menee, ennen kuin lähdemme taas kohti valoisampia päiviä, tuntuu joulun läheisyys kuitenkin tuovan valoa ja positiivisuutta, jolla arkea jaksaa taas pikkuisen paremmin.ihanin sisustushankinta oli Ellos Tanger -matto ja myös sen aiheuttama mattoruletti oli minun mieleeni. Nyt tuntuu, että olohuoneen sisustuksessa on asiat loksahtamassa kohdilleen ja päähäni on muodostunut visio siitä, mitä haluan siellä tehdä seuraavaksi. Se tuntuu hyvältä, sillä olen kipuillut pitkään kaikennäköisten erilaisten ideoiden keskellä osaamatta tehdä mitään päätöksiä mihinkään suuntaan. Olen metsästänyt 50-luvun senkkiä onnistumatta sellaista itselleni haalimaan, mutta onneksi tuo matto on niin ihana, että jaksan taas sen ilahduttamana pähkiä asioita eteenpäin. Mattorulettikin oli hyvä juttu, siellä rakastamani Anno Pandora pääsi ihanasti esiin keskelle eteistä ja sekin teki eteisestä vähän sisustetumman näköisen. Tykkään, tykkään, tykkään!paras oivallus oli lopettaa kuukausi sitten aloittamani 5:2 dietti. Se ei sopinut minulle, sillä kova nälkä aiheutti kaapinoviefektin eikä johtanut kohtuulliseen syömiseen. Nyt mietin pienempiä askelia painonhallintaan ja hyvään oloon. Jouluherkkujen keskellä en odota mitään suurensuuria tuloksia, mutta ajatuksen tasolla hommaa olen alkanut jo työstää. Kerron teille, mikäli pääsen johonkin oikeisiin tuloksiinkin. Tää on niin tätä.ihastelun kohde oli uusi ihana ByLassen Kubus -kynttelikkö, joka toimii meillä nyt myös adventtikynttelikkönä. Pidän siitä joka päivä enemmän ja enemmän. Ihana pieni design esine, joka piristää kotia ja minun mieltäni.paras vinkki oli listaamani parhaat sisustusblogit. Se kiinnosti teitä lukijoita todella paljon ja sekös lämmittää sydäntäni. Vielä kun ehtisin käymään kaikissa teidän linkkaamissanne blogeissa, joita tuli runsaasti. Nyt on tiedossa pitkä viikonloppu, joten aika pian varmaan pääsen vierailulle. Ja vieläkin saa linkkailla!


paras lista oli viisi vinkkiä kodikkaaseen sisustukseen. Sekin oli kovin suosittu postaus ja mietinkin jo, että mikä onkaan seuraava vinkkilista.paras kahvi tuli testattavaksi saadusta Nescafe Dolce Gusto Eclipse -kahvikoneesta. Aamut eivät enää koskaan ole entisellään!


suurimmat kriisit liittyivät Googlepulmiin ja vaihdevuosien lähestymiseen. Googlepulman sain ratkaistua ja olen siitä ihan älyttömän ylpeä. Kaiken lisäksi lukijamäärät täällä blogissa pyörivät pilvissä, joten sekös pistää hymyn huulille, enkä niitä vaihdevuosijuttujakaan ehdi enää miettiä.

Googlepulmien ratkaisemisen tiimellyksessä mietinkin, että pitäisikö ihan perustaa sellainen sivusto kuin "Tätsyt koodaa!", joka nostaisi yleistä tietoisuutta siitä, että me bloggaajatädit olemme oikeastaan aika velhoja tällä internetin ihmeellisessä maailmassa eikä koodaaminen kuulu vain hipsterinörteille vaan myös meille täti-ihmisille! :)paras tunnelma oli joulun läheisyyden aikaan saama yleinen fiilistely. Nyt ollaan kuulkaa niin hyggeilyn ytimessä että! Kynttilät palaa aamusta iltaan ja joka viikko kotiin ilmestyy pieniä koristuksia, muistutuksia joulun läheisyydestä. Ei voi kuin todeta että ihanaa ja hyvin hyggeilevää joulun odotusta meille kaikille!

Oikein mukavaa lauantaipäivää teille kaikille ihanille!

Here are some pictures from november. I'm glad it's over because of the neverending darkness. Christmas, here we come!

Love, Kati